Zomervakantie!

Vanaf zaterdag 4 juli is het vakantie! We kijken er met gemengde gevoelens naar uit. Enerzijds verlangen we naar warme en vrije weken, anderzijds gaan we de sport erg missen die er de afgelopen weken al zo raar uit zag. Mede daarom hebben we nog een actie opgezet met instuifmomenten voor turnen voor meisjes/ jongens en freerunning. Ga je niet of maar kort op vakantie? Meld je dan snel aan! https://turnstadgroningen.nl/instuifmomenten-in-de-turnhal-deze-zomer/

Vanaf maandag 31 augustus starten alle lessen weer. Voor leden waarvan er sprake is om door te stromen naar een andere groep zorgen we dat zij voor die tijd bericht hebben ontvangen. Wij gaan echter ook even met vakantie en zullen deze zomer dus (heel) beperkt bereikbaar zijn en een reactie kan dus ook echt even op zich laten wachten. We proberen aankomende week de nu nog lopende vragen zoveel mogelijk te beantwoorden. Vanaf week 29 t/m week 32 zijn de meesten van ons afwezig. Daarna pakken we alles weer op voor aanvang van het nieuwe seizoen.

We wensen jullie een hele fijne zomer toe en hopen jullie allemaal gezond weer terug te zien vanaf 31 augustus. Wij kijken er naar uit dan weer in zalen te mogen en echt onze geliefde sporten weer te kunnen beoefenen!

bestuur & verenigingsmanagers

Reageer