Wil jij naar het Jeugdsponsorgala van Poiesz?

De jeugdsponsoractie van Poiesz wordt traditiegetrouw altijd afgesloten met een groot Gala in het WTC Expo te Leeuwarden.
Na een toffe show, kan je de cheque ophalen van de club met het bedrag dat we samen bij elkaar hebben gespaard. Altijd een spannend moment, want hoe hoog is het dit keer geworden?

Er worden elk jaar 8 kaarten vergeven voor leden om naar de show te gaan die door Monique Smit wordt gepresenteerd en de afgelopen jaren artiesten had als Tim Douwsma, Og3ne, Vinchenzo, B-Brave en Jan Smit. Wie er dit jaar gaan optreden is nog niet bekend, maar een feestje wordt het zeker weer!

Wil jij hier ook heen? Dat kan!

Op zaterdag 7 maart is onze actiezaterdag in de supermarkt. Dat betekent dat wij een kraampje mogen inrichten en klanten in de winkel mogen vragen of zij actieproducten willen kopen en de munten willen doneren aan onze vereniging. Tussen 10.00-15.00uur worden wij in de winkel verwacht. Hier hebben wij vrijwilligers voor nodig. Als jij een uur en een kwartier dit voor ons wilt doen met je vader of moeder dan mag jij naar het sponsorgala op vrijdag 17 april!

Tijdstippen waarop we hulp nodig hebben op zaterdag 7 maart
tijdvak 1 10.00-11.15uur
tijdvak 2 11.15-12.30uur
tijdvak 3 12.30-13.45uur
tijdvak 4 13.45-15.00uur
Locatie is de Poieszwinkel in Hoogkerk aan de C. Jetsesstraat.

Degene die zich als eerste melden bij verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl en hun hulp aanbieden krijgen van ons een kaart voor het Jeugdsponsorgala op vrijdag 17 april van ongeveer 19.00-21.00 uur in het WTC Expo te Leeuwarden.

Let op: er is een maximum van 8 kaarten dit is inclusief (een) begeleider(s) die mee gaat naar Leeuwarden en ook rijdt. Als er vriendinnetjes zijn die samen willen is een combinatie van bijvoorbeeld 3 vriendinnetjes en 1 ouder ook mogelijk (in plaats van 2×2 kaarten) Er moet ten alle tijden wel een oudere begeleider bij zijn in de winkel, dus spreek dan goed met elkaar af hoe jullie dit willen organiseren!

PS dit zijn de actieproducten van deze week

Reageer