Weer binnen sporten per 1 juli…

Beste ouders, verzorgers en leden,

Jullie hebben het vast in het nieuws voorbij zien komen. Vanaf 1 juli mogen we weer naar binnen om te sporten.
We zijn natuurlijk blij met het nieuws, maar voor dit seizoen komt dat bericht eigenlijk net te laat. Immers op zaterdag 4 juli is het vakantie!
Wij hanteren de zomervakantie wel gewoon omdat veel van onze leiding naast het lesgeven bij ons een baan heeft in het onderwijs of in de zorg en het daardoor in de afgelopen periode erg druk had. We gunnen hun een welverdiende vakantie. Alle lessen stoppen daarom per 4 juli en starten weer per 31 augustus

Omdat we aan een aantal punten moeten voldoen voordat we naar binnen mogen, kiezen we ervoor om de recreatielessen in de laatste week ook allemaal buiten te laten plaatsvinden en niet voor die enkele les die eventueel wel binnen zou mogen een heel protocol te moeten volgen waardoor misschien de helft van de leden niet mag meedoen. Dat vinden we geen leuke afsluiter van het seizoen. We willen het uiteraard met zoveel mogelijk leden in de les op een feestelijke manier afsluiten!

We gaan er vanuit dat we vanaf 31 augustus wel weer gewoon binnen les hebben. Mochten daar veranderingen in optreden dan melden we jullie dat tijdig.

Voor de selectiegroepen in de turnhal ligt het iets anders omdat zij vaker in de vakantie doortrainen en slechts 2 weken zomervakantie hanteren. Voor deze groepen zullen we wel kijken of we ons aan alle punten van het protocol kunnen houden zodat we hopelijk toch nog een paar weken in de turnhal kunnen trainen. Een en ander is wel afhankelijk van de richtlijnen die nog moeten volgen (zoals het nu lijkt, wordt dat volgende week bekend gemaakt). We mogen alleen open als we aan die richtlijnen kunnen voldoen en zijn daarin mede afhankelijk van onze partners zoals de gemeente. We hopen jullie allemaal zo snel mogelijk duidelijkheid te geven, maar zijn gebonden aan de regelgeving vanuit de overheid en ook de daarmee gepaarde boodschappen die ons duidelijkheid moeten geven. Zodra we meer weten zullen we dat direct jullie melden, maar weet dat we er bovenop zitten en achter de schermen druk bezig zijn alles in goede banen te leiden!

Reageer