Wedstrijdverslag Acro Dames Scheemda

Dit pinksterweekend werden traditiegetrouw de Open Groninger Kampioenschappen gehouden in Scheemda. Al onze teams deden mee, ook in andere formaties dan gewoonlijk.

Esther en Phéline begonnen zaterdagochtend vroeg met een mooie stabiele oefening zoals zij dat altijd doen. In dezelfde categorie kwamen Lara en Emily in actie, speciaal voor deze wedstrijd als duo. Het onderdeel wat nog nooit is misgegaan, ging nu wel mis, maar werd goed opgelost door beide meiden, waardoor ze alsnog een hoge artistieke score wisten te behalen. Laura Yindy en Nikki lieten ook een verbeterde oefening zien, maar hadden helaas een klein foutje in het individuele element. In de middag wedstrijd waren Nina, Zarea, Florianne en Eden aan de beurt. Beide turnden strakke oefeningen en die van Florianne en Eden werd zelfs beloond met een medaille op de vierde plek!

Zondag kwamen de D-teams in actie. Naomi en Hebe lieten een goede oefening zien, met helaas een foutje tijdens een tempo-element. Mirte Lucia en Dasha wisten op het eind van de dag het podium te behalen met een zeer nette oefening. Al met al, een super geslaagd en gezellig weekend !

Via de instagrampagina van de acro vind je leuke foto’s 

Reageer