Wedstrijdverslag 9 april Bellingwolde dames turnen

Het was een drukke wedstrijddag in Bellingwolde met maar liefst 45 TSG turnsters!

In ronde 1 was het de beurt aan de jeugd 4e div en de junioren 5e div. Voor veel jeugd meiden was dit hun allereerste wedstrijd in de bovenbouw en de zenuwen waren dan ook duidelijk aanwezig. Het ene jeugd team is op een keurige 3e plaats geëindigd. Het andere jeugd team (mix team met @sportfitdelfzijl_turnselectie) is net naast het podium op een 4e plaats geëindigd.

De junioren 5e div hebben voornamelijk veel persoonlijke doelen gehaald. Esmee heeft een stabiele meerkamp geturnd en is net naast het podium op een 4e plaats beland.

In de tweede ronde was het de beurt aan de middenbouw N4. Vanuit TSG deden maar liefst 4 teams mee in deze categorie. Met een 1e, een 2e en 2x een 4e plaats hebben ze het echt super goed gedaan. Individueel waren er ook wat uitblinkers. Zo was Veerle 3e met maar liefst 51,9 punten!. Sophie was 2e en Vera was 3e. Anne-Lotte turnde ook heel sterk. Helaas door een foutje in de vloeroefening net naast het podium op een 4e plaats.

In de laatste ronde mochten de jeugd 3e div en de junioren/senioren 4e div laten zien wat ze konden. In de jeugd 3e div pakte Diantha, mede dankzij een hele goede brug en vloeroefening, het brons.

Bij de junioren 4e div lieten de oudere junioren zien dat ze hun zenuwen de baas waren wat resulteerde in een knappe 1e plaats voor Lynn en een 2e plaats voor Myrthe. De jongere junioren hadden iets meer last van de zenuwen, maar desondanks redelijk wat doelen gehaald.

Tenslotte hebben ook de ervaren senioren 4e div laten zien wat ze konden. Ondanks een val van balk mocht Laura het zilver mee naar huis nemen.

Nu hard trainen voor de meerkamp- en toestelfinales!

Meer foto’s vind je op onze facebookpagina 

Reageer