We hebben weer een lekkere actie van Turnstad Groningen!

LEKKERE ACTIE VAN TURNSTAD GRONINGEN!

Lekker was dat…
Al die koeken die we vorig seizoen mochten verkopen. Mede dankzij jullie hulp wisten we ruim €2200,- op te halen met deze actie. We hopen dat jullie ons dit jaar weer willen helpen met de verkoop en dit bedrag samen kunnen evenaren. Het is wederom een samenwerking met Knols Koek, want er gaat niets boven een lekker stukje Groninger Koek.

(VER)KOOP VAN GRONINGER KOEK

We hebben als vereniging gekozen voor 3 varianten. Dat zijn de bestsellers oudewijvenkoek en notenkoek en de chocoladekoek die niet in de winkel te verkrijgen is, maar alleen bij speciale gelegenheden zoals deze!

  • Oudewijvenkoek 500 gram € 3,35
  • Chocoladekoek 500 gram € 3,85
  • Notenkoek 500 gram € 4,25

Wil jij zo’n lekkere koek en onze vereniging steunen? Bestel dan op onze website (https://turnstadgroningen.nl/product-categorie/koekactie/) één of meerdere koeken naar keuze. Voor elke verkochte koek krijgt de vereniging een kleine bijdrage. Hoe meer koeken we verkopen, hoe hoger de opbrengst dus! Vraag daarom ook aan familie, vrienden, buren en bijvoorbeeld je schooldocent(en) of zij ook zin hebben in Groninger koek en dat bij ons willen bestellen. Je rekent via de website gelijk je bestelling af en kan aangeven of je het wil op komen halen of liever wil laten bezorgen. Bezorgen kan alleen in de stad Groningen, Meerstad, Eelde en Eelderwolde.

De koeken kunnen nu al besteld worden t/m uiterlijk 30 mei. Op vrijdagmiddag 3 juni en zaterdagochtend 4 juni is het mogelijk de koek op te halen in de winkel van Knols koek of wordt het bij je bezorgd. Het is dan een lekker lang weekend vanwege Pinksteren dus je hebt alle tijd én gelegenheid om deze lekkernij te nuttigen!

JOUW HULP

We vragen jouw hulp om zoveel mogelijk koeken te verkopen. Deel de link en de flyer via alle kanalen die je maar kan bedenken en attendeer zoveel mogelijk mensen op deze actie. Wil je op vrijdagmiddag 3 juni of zaterdagochtend 4 juni helpen in de winkel van Knols Koek voor de afgifte van de koeken of wil jij wel wat bestelde koeken bezorgen bij jou in de wijk? Stuur dan een berichtje naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl
Vele handen maken immers licht werk en samen kunnen we onze vereniging weer financieel sterker te maken

 

ACTIEMOGELIJKHEDEN

 

Wil jij ook helpen met de verkoop van koeken? Dat kan op verschillende manieren:

  • Vraag mensen jou te betalen (bijvoorbeeld middels een tikkie of contant) voor de koeken en plaats in 1x jouw hele bestelling op onze website onder je eigen naam. De meeste deelnemers hebben het vorig jaar op deze manier georganiseerd
  • Vraag mensen de koeken te bestellen via onze website en in de opmerking te zetten door wie het wordt opgehaald als je bijvoorbeeld zelf de koeken wilt rondbrengen voor iedereen die namens jou heeft besteld (ook veel gebeurd vorig jaar)
  • Vind je het vervelend om mensen te vragen vooraf te betalen? Dan kan je ook een lijst bijhouden van bestellingen en mensen bij aflevering van de koek vragen om te betalen. Bijgevoegd vind je een bestellijst die je zou kunnen gebruiken. Er is wel een klein nadeel aan deze benadering, want de hele bestelling zal wel via de website geplaatst moeten worden en dus voorgeschoten moeten worden. Dat is misschien een klein risico dus spreek wel goed met de kopers af, wanneer je de koeken kan bezorgen en laten betalen als je voor deze methode kiest.

NB hoewel je zelf met kopers kan afspreken dat zij jou contant betalen, kan je geen contante betaling doen bij de vereniging. Alles gaat digitaal via de website!

In dit document vind je alle informatie nog eens plus een bestellijst als je het handig vindt om daar mee te werken.

 

Reageer