Uitslag wedstrijd damesturnen Veenoord

Dit weekend kwamen er veel dames van Turnstad Groningen in actie. In Veenoord werden zowel de team- als de individuele wedstrijden gehouden.
Aïscha, Jennefer, Lotte, Margriet, Nanette en Esmee (Omnigym Assen) turnden voor hun tweede kwalificatie Teams supplement C. Dit team heeft mooie oefeningen laten zien en is daarmee 5e geworden. 

Evelien turnde in een mix-team met Pro Patria/KDO-Sport de tweede kwalificatie Teams supplement A. Ook dit team heeft het goed gedaan en zich verbeterd met een 4e plaats hebben zij zich geplaatst voor het NK Teams!
Op zondag 13 maart was het de beurt aan het team jeugd 2e divisie van  Marlon, Demi, Marigona, Lisa en Luana. Zij wisten zich als team naar de eerste plek te turnen!
Individueel deden deze dames het ook erg goed met een 1e en 2e plek voor Lisa en Marlon. Marigona stond net naast het podium met een 4e plek, Luana werd netjes 9e en Demi 12e.Individueel kwamen Mirthe (7e), en Femke (8e) in actie net als Yara (14e), Florianne (16e), Lieke (20e), Aylin (21e) en Marte (23e)
In de teamwedstrijden pakte Mirthe & Femke samen met turnsters van VAKO Vries de 3e plek

Robin, Kirsten, Emma, Laura en Lize kwamen als team in actie en wisten de bronzen medaille te behalen. Florianne, Aylin, Lieke en Yara pakten samen de 7e plek.
Zo leuk om weer aan wedstrijden mee te mogen doen en wat zijn we trots op de resultaten!
Foto’s van de meiden zijn te zien via Facebook en/of instagram

Reageer