Je kan bij ons (een deel van) de contributie laten betalen door het Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld.

Via een intermediar zoals iemand op school die hiertoe bevoegd is of bijvoorbeeld een buurtsportcoach kan er rechtstreeks een aanvraag gedaan worden bij het Jeugdsportfonds. Heb je deze intermediair niet, dan kan je hiervoor Stichting Leergeld inschakelen.

Wanneer je (kind) bij ons wilt sporten vul je een aanmelding in op onze website. Daarbij kan aangegeven worden dat je via het Jeugdsportfonds of Stichting Leergeld de betaling wilt verrichten.
De aanmelding wordt verwerkt en wordt doorgestuurd naar onze fondsadministratie. Via onze fondsenadministratie ontvang je een jaarnota welke je kan indienen bij Stichting Leergeld. Wanneer de aanvraag is goedgekeurd door Stichting Leergeld en wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen zal de betalingsverplichting voor de facturen komen te vervallen. Dit betekent dus dat de eerste weken/ maand/ maanden voor eigen rekening zijn afhankelijk van de verwerkingstijd van Stichting Leergeld. Doorgaans is het tussen de 6 a 8 weken verwerkt mits je zelf ook snel contact met ze opneemt.

NOTE van het Jeugdfonds Sport & Cultuur:
Als door het Coronavirus of een andere oorzaak het geld ontbreekt waardoor kinderen of jongeren geen lid kunnen blijven of worden van een sport-, muziek of dansvereniging, dan kan het Jeugdfonds de contributie betalen. 

De vergoeding is voor één jaar geldig. Dat betekent dat je 3 maanden voor dat deze verlopen is drie keuzes hebt:

  1. Een nieuwe aanvraag doen (overzicht vragen bij onze fondsadministratie; fonds@turnstadgroningen.nl).
  2. Zelf betalen (graag doorgeven aan ledenadministratie@turnstadgroningen.nl).
  3. Het lidmaatschap via de site opzeggen.

Wij hopen dat je (zoon/dochter) een leuke tijd bij onze vereniging hebt (heeft).

Wanneer je nog vragen hebt over een aanvraag/ betaling via Stichting Leergeld kan je deze sturen naar fonds@turnstadgroningen.nl