Op woensdag 28 april 2021 organiseren wij een sportinstuif voor alle leden t/m 26 jaar van Turnstad Groningen en JTV Leek. Op die dag hebben wij het korfbalveld in Hoogkerk tot onze beschikking die we helemaal vol leggen met gymtoestellen en airtrackmaterialen. We hebben allemaal de afgelopen tijd ons best gedaan het sporten nog leuk te houden buiten en online/ thuis, maar we hebben natuurlijk ook allemaal het materiaal gemist wat onze sport normaal gesproken zo leuk maakt.

Alle recreanten van onze vereniging zijn welkom. We werken in 3 blokken om zoveel mogelijk leden een plekje te geven en toch te voldoen aan de richtlijnen van de RIVM. Mede daarom moet je je ook vooraf aanmelden. Helaas is het niet mogelijk voor ouders om te blijven kijken.
Er is ruimte voor freerunners, ritmisch gymnasten, acroërs, peuters, kleuters en alle turn(st)ers. Er is uiteraard diverse leiding aanwezig voor de begeleiding net als een aantal assistenten en stagiaires.

Jij komt toch ook?! Meld je dan nu aan via het onderstaande formulier!

HELAAS ZIT ALLES VOL EN IS AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK.
Je kan een mailtje sturen naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl om op de wachtlijst te komen voor wanneer er zich toch kinderen afmelden voor woensdag