Als sportvereniging zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen en alternatieve bronnen van inkomsten naast de contributie. Helaas hebben wij geen beschikking over een kantine dus moeten we het op een andere manier benaderen. Inmiddels hebben wij dan ook diverse samenwerkingen opgezet die ons op verschillende manieren ondersteunen:

  •  de Club van 50 
    De Club van 50 is een groep mensen die de vereniging een warm hart toedragen en die elk jaar een donatie stort ten behoeve van de vereniging. Lees hier meer
  • Affiliates
    Wanneer wij voor bedrijven, advertenties op onze mediakanalen plaatsen en op die manier mensen doorsturen naar de betreffende website van de partner krijgen wij een kleine commissie bij elke aankoop die de bezoeker via onze link op de pagina van de partner doet. Vaak is dit een win-winsituatie omdat de partner leuke aanbiedingen doorstuurt die interessant zijn voor de bezoekers. De bezoeker is dus in het algemeen goedkoper uit dan normaal, maar biedt de vereniging daarnaast (zonder extra betaling) ook nog een commissiebedrag! Wij hebben deze samenwerking met de volgende partijen:
Table Plugin
  • Samenwerkingen bedrijven
    Als vereniging hebben we te maken met diverse kosten. Denk bijvoorbeeld aan deze website of aan de fusie die we onlangs ondergaan zijn. Juist voor deze kosten hebben we partners gevonden die ons voor een deel in de kosten tegemoet komen of zelfs een dienst geheel kosteloos beschikbaar stellen!
Table Plugin

Wil je ook een steentje bijdragen voor bijvoorbeeld aanschaf van clubkleding, uitbreiding van het aanbod van het nijntje beweegdiploma, support bij evenementen en activiteiten etc. neem dan contact op met verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl om de mogelijkheden te bespreken