Jammer dat je je gaat afmelden. Voor een schriftelijke bevestiging vragen we je het onderstaande formulier in te vullen. Van de ledenadministratie ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging. LET OP; het automatische bericht dat het ingevulde formulier is ontvangen geldt niet als bevestiging! Er komt een aparte mail vanuit de ledenadministratie. Heb je met 5 werkdagen nog geen bericht, vraag dan alsnog om een bevestiging bij ledenadministratie@turnstadgroningen.nl

Opzegging lidmaatschap


Let op! Vul de gegevens in van de persoon die je opzegt als lid In geval dat het kind wordt afgemeld dan hieronder zijn of haar gegevens invullen.

Let op: het lidmaatschap beëindigen kan alleen op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Daarbij dient een maand opzegtermijn in acht genomen worden. De opzegging dient vóór 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december binnen te zijn.

Ben je te laat met het opzeggen van het lidmaatschap, dan brengen wij nog voor maximaal 1 kwartaal de contributie in rekening.

Ondanks mijn afmelding wil ik Turnstad Groningen nog wel blijven steunen door elk jaar 50 euro te doneren.
Graag een toelichting of reden van opzegging opgeven.


Bij opzegging bied ik tweedehands sportkleding aan

Welk bedrag wil je voor de aangeboden kleding ontvangen?
Variant: (turnpakje recreatie met lange- of zonder mouwen, turnpakje selectie, turnbroekje dames, turnhemd, turnbroekje heren, leertjes oid)
Contactgegevens voor bemiddeling verkoop.