Wat jammer dat je je gaat afmelden als lid van onze vereniging. Voor het opzeggen van het lidmaatschap hanteren we de volgende regel:

“Het lidmaatschap beëindigen kan alleen per 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Daarbij dient een maand opzegtermijn in acht genomen worden. De opzegging dient vóór 1 december, 1 maart, 1 juni of 1 september schriftelijk bij ons binnen te zijn door middel van het invullen van onderstaande afmeldformulier.”

Ben je te laat met het opzeggen van het lidmaatschap, dan brengen wij nog voor maximaal 1 kwartaal de contributie in rekening. Zodra de ledenadministratie het afmeldformulier heeft ontvangen en verwerkt , ontvang je binnen enkele dagen een schriftelijke bevestiging.

Het automatische bericht dat het ingevulde formulier is ontvangen geldt niet als bevestiging! Er komt een aparte mail vanuit de ledenadministratie. Heb je met 5 werkdagen nog geen bericht, check dan je ongewenste berichten. Heb je daarin ook niets ontvangen, vraag dan alsnog om een bevestiging bij opzegging@turnstadgroningen.nl

Opzegging lidmaatschap


Let op! Vul de gegevens in van de persoon die je opzegt als lid In geval dat het kind wordt afgemeld dan hieronder zijn of haar gegevens invullen.

Let op: het lidmaatschap beëindigen kan alleen op 1 januari, 1 april, 1 juli of 1 oktober. Daarbij dient een maand opzegtermijn in acht genomen worden. De opzegging dient vóór 1 maart, 1 juni, 1 september of 1 december binnen te zijn.

Ben je te laat met het opzeggen van het lidmaatschap, dan brengen wij nog voor maximaal 1 kwartaal de contributie in rekening.

Graag een toelichting of reden van opzegging opgeven.