Via deze pagina kan je je aanmelden voor een proefles. Wij kijken of er ruimte is en laten je weten of je mee kan doen. Houd daarvoor je mailbox in de gaten (ook de spam, want helaas komt de mail daar wel eens terecht). Als je de proeflessen leuk vindt staat er in  de uitnodiging informatie over het inschrijven als lid.

Informatie over contributie is te vinden op de pagina contributie, je kan je weer afmelden via deze pagina

Niet voldoende inkomsten om de contributie te kunnen betalen? Je kan dit aangeven bij de wijze van betalen wanneer je je officieel aanmeld en dan helpen wij je graag verder met een aanvraag via Stichting Leergeld en/of Jeugdsportfonds.

LET OP: door de vele aanvragen kan een reactie wat langer duren. In deze tijd van vele maatregelen, nemen we zorgvuldig de tijd om te zorgen dat iedereen veilig en gezond kan sporten dus graag even een antwoord afwachten en niet zomaar naar een les te gaan als je nog geen reactie hebt ontvangen! 

Opgave proeflessen


Let op! Vul de gegevens in van de persoon die mee komt doen In geval dat het kind wordt opgegeven dan hieronder zijn of haar gegevens invullen.
(selecteer hier de gewenste proefdag)
:
:
Na het volgen van proeflessen kan je beslissen of je lid wilt worden of niet. Wij werken samen met Stichting Leergeld en JeugdFonds Sport en Cultuur. De verwerkingstijd voor een aanvraag kost echter wat tijd. Hiervoor moet je zelf een kostenoverzicht indienen bij Stichting Leergeld. Dit kostenoverzicht is te verkrijgen via de fondsadministratie.
(wanneer er bijzonderheden zijn die een train(st)er moet weten graag hier vermelden)