!!! IVM DE RICHTLIJNEN EN ADVIEZEN VAN HET RIVM EN DE KNGU ZULLEN WIJ VANAF 6 MEI BUITEN LESSEN ORGANISEREN. OMDAT DIT AANPASSINGEN BIJ DE TRAINERS VRAAGT EN DE LESSEN INHOUDELIJK ANDERS ZULLEN ZIJN, STELLEN WE HET VOLGEN VAN PROEFLESSEN VOORLOPIG NOG EVEN UIT.

ALS WE WEER OP DE VERTROUWDE PLEKKEN IN DE GYMZALEN ZITTEN ZULLEN WE PAS WEER NIEUWE MENSEN TOE LATEN OP DE LES EN JULLIE NA OPGAVE UITNODIGEN VOOR HET VOLGEN VAN PROEFLESSEN !!!

Via deze pagina kan je je aanmelden voor een proefles. Wij kijken of er ruimte is en laten je weten of je mee kan doen. Houd daarvoor je mailbox in de gaten (ook de spam, want helaas komt de mail daar wel eens terecht). Als je de proeflessen leuk vindt staat er in  de uitnodiging informatie over het inschrijven als lid.

Informatie over contributie is te vinden op de pagina contributie, je kan je weer afmelden via deze pagina

Niet voldoende inkomsten om de contributie te kunnen betalen? Je kan dit aangeven bij de wijze van betalen wanneer je je officieel aanmeld en dan helpen wij je graag verder met een aanvraag via Stichting Leergeld en/of Jeugdsportfonds.

Opgave proeflessen


Let op! Vul de gegevens in van de persoon die mee komt doen In geval dat het kind wordt opgegeven dan hieronder zijn of haar gegevens invullen.
(selecteer hier de gewenste proefdag)
:
:
(wanneer er bijzonderheden zijn die een train(st)er moet weten graag hier vermelden)