In samenwerking met SKSG, het Alfa College Sport & Bewegen en Huis voor de Sport Groningen willen we het bewegen bij het jonge kind meer stimuleren. Dit doen wij door middel van het nijntje Beweegdiploma.

Op verschillende momenten worden er lessenreeksen aangeboden.

Het nijntje Beweegdiploma 1 of 2 is bedoelt voor kinderen van 3 t/m 5 jaar, die zonder papa, mama, opa, oma of oppas gaan gymmen (jullie mogen natuurlijk wel blijven kijken). Met het programma ontwikkelen kinderen op een speelse manier hun motorische vaardigheden. Als de kinderen de vaardigheden, zoals huppelen, gooien, vangen, springen, hinkelen en balanceren, beheersen krijgen ze een nijntje Beweegdiploma.

Omdat dit een programma is van een aantal weken is het niet mogelijk om op elk gewenst moment in te stromen. Dit kan wel bij onze peuter- en kleutergroepen. Nu alle lessen geannuleerd zijn vanwege het Coronavirus kan ook het beweegdiploma niet gevolgd worden. Meld je echter alvast aan zodat je op de hoogte gehouden kan worden wanneer de lessen weer beginnen. 

Voor meer info of opgeven: Daphne Veldman verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl 

Opgave deelname nijntje
Door het invullen van uw e-mailadres geef je toestemming aan Turnstad Groningen om je e-mailadres te gebruiken voor correspondentie met je
(zoals bijvoorbeeld het ontvangen van nieuwsbrieven en het oproepen voor een algemene ledenvergadering. Wens je de nieuwsbrieven niet meer te ontvangen dan kan je je ten alle tijden daarvoor uitschrijven via de knop unsubscribe onderaan de nieuwsbrief).
geef hier de datum op: DD-MM-JJJJ
Vul hier de gewenste trainingsdag in bijvoorbeeld: maandag
Bezig met versturen