Nieuwsbrief: Reminder Koekactie & Hulp gezocht wedstrijdweekend

In verband met het Hemelvaartweekend zijn er donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei geen recretielessen.
Maandag 30 mei gaan we gewoon weer volgens het normale rooster verder.

Op Pinkstermaandag (4 juni) zijn er ook geen recreatielessen. Op vrijdag 1 juli zijn de laatste lessen van het recreatieseizoen (met uitzondering van de dames 18+ groep in de turnhal)
Vanaf 5 september start het nieuwe seizoen weer. Zet deze data alvast in je agenda!

Reminder Koekactie
We hebben al best wat bestellingen binnen, maar misschien heb jij het nog op je to-do-lijstje staan? Je kan nog t/m aanstaande maandag (30 mei) de koeken bestellen. Wees er dus op tijd bij!
Zie je dit weekend nog familie of vrienden? Vraag hen dan ook vooral nog even of ze koeken willen afnemen. Als iedereen een paar koeken verkoopt zou dat de vereniging al enorm helpen op weg naar gezonde financiën!
Lees hier meer info over de koekactie: https://turnstadgroningen.nl/we-hebben-weer-een-lekkere-actie-van-turnstad-groningen/
Ga hier direct naar de webshop om te bestellen: https://turnstadgroningen.nl/product-categorie/koekactie/

Reminder hulp wedstrijdweekend 11 en 12 juni
Gelukkig hebben al enkele mensen zich gemeld om te helpen in het wedstrijdweekend, maar we zijn nog steeds op zoek naar mensen die op zaterdagochtend willen helpen met het klaarzetten van de toestellen en op zondagavond weer met het opruimen ervan. Op zaterdag en zondag overdag zoeken we ook nog steeds mensen die willen helpen met de catering, bij de entree (kassa) en bij de muziek. Ook jurymeisjes zijn nog van harte welkom! Aanmelden kan door te mailen naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl ovv naam, welke dag je kan en welke taak/ taken je zou willen doen.

Open trainingen Acroselectie
Op zaterdag 2 juli organiseren wij een open training van de acroselectie.
Wil je daar aan meedoen meld je dan aan via turnstadacrogym@gmail.com ovv je naam, geboortedatum en 06nr (van je ouders)

Een fijn Hemelvaartweekend gewenst

Met vriendelijke groet
Turnstad Groningen

Reageer