Nieuwsbrief juni/ juli 2023

NIEUWSBRIEF juni/ juli 2023

In deze nieuwsbrief komen de volgende zaken aan bod:

  • Zomervakantie 2023
  • Enquete sport 050
  • Grote Clubactie 
  • Vooruitblik seizoen 2023/2024

 

Zomervakantie 2023

Voor de zomervakantie geldt:
Recreatie:  Geen lessen van 1 juli t/m 3 september.
Selectie:  Zomerstop 2 weken  (19 augustus- 3 september)

In de zomervakantie zijn de verenigingsmanagers en de teamleider van 10 tot en met 24 augustus niet bereikbaar.

Op 4 september vliegen we er weer in en starten zowel alle lessen voor de recreatie als die voor de selectie. Jullie ontvangen in augustus een nieuwsbrief met daarin de feestdagen en vakanties voor seizoen 2023/2024.

Enquete sport 050

De gemeente houdt op dit moment een tevredenheidsonderzoek onder alle sporters. Laat weten wat je vindt van de accommodatie(s) waar wij sporten! Ben je tevreden, of vindt je dat het beter kan? Onder de deelnemers worden toegangskaarten voor de zwembaden en Kardinge verloot!

De enquête kan ingevuld worden via http://bit.ly/sport050-vragenlijst

 

Hoe meer sporters de vragenlijst invullen, hoe beter de gemeente weet wat ze aan de sportlocatie kan verbeteren. Je antwoorden worden anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Zij worden alleen voor dit onderzoek gebruikt. Alvast hartelijk bedankt voor het invullen van de vragenlijst.

Grote clubactie

Zoals jullie misschien al weten zijn we druk bezig met de organisatie van de Grote Clubactie, voor onze vereniging elk jaar weer een mooie manier om extra inkomsten binnen te halen!

We zijn hiervoor nog steeds op zoek naar mensen die één of twee uurtjes willen komen helpen in september. Het zal hierbij bijvoorbeeld gaan om het langsbrengen en ophalen van de boekjes bij de lessen en deze naar het verzamelpunt brengen of om het plakken van de stickers in de boekjes voordat ze  uitgedeeld kunnen worden. Vele handen maken licht werk!! Je kunt je opgeven voor 3 september door een mail te sturen naar onze secretaris Jason

Ook gaan we dit jaar weer werken met het aanbieden van een online variant van de boekjes, hiervoor zouden we jullie graag eenmalig via de Grote Clubactie een mail willen versturen. Natuurlijk doen we dit niet zomaar, want dit betekent dat we de mailadressen zullen moeten delen met de Grote Clubactie.  (Het gaat alleen om de e-mailadressen!! Verder wordt er uiteraard niets gedeeld.) Mocht je hier bezwaar tegen, hebben laat het dan weten aan Lyda

 

Vooruitblik seizoen 2023/2024 

Achter de schermen zijn we natuurlijk al volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen… Één van de dingen waar we, nu de zaalhuur en de roosters zo goed als rond zijn, naar uitkijken is het organiseren van meer activiteiten! Natuurlijk zitten we al boordevol ideeën voor de invulling, maar mocht je nou als trainend lid of als ouder of andere geïnteresseerde een geweldig idee of droom hebben (Instuif in de turnhal tijdens de vakanties? Pietengym? Een clinic over een bepaald onderdeel..? Maar ook ideeën om eens iets totaal anders te doen met je team….) Neem dan vooral contact met ons op!

(En natuurlijk kunnen we ook altijd helpende handjes gebruiken bij de invulling van al die leuke plannen, mail gerust als het je leuk lijkt om incidenteel of op regelmatige basis gevraagd te worden!)

Samen gaan we er een fijn seizoen van maken! Maar voor nu eerst een hele fijne vakantie allemaal!! 

 

Reageer