nieuwsbrief februari 2022

NIEUWSBRIEF februari 2022

In deze nieuwsbrief komen de volgende zaken aan bod:

  • Vrijwilliger gezocht verwerking aanvragen proeflessen
  • Poiesz actie
  • Corona versoepelingen
  • Volwassenen fonds

 

VRIJWILLIGER GEZOCHT

Er zijn gelukkig weer veel kinderen die een proefles aanvragen omdat ze mogelijk bij ons willen komen sporten. Dat is een mooie beweging die we graag zo goed mogelijk willen faciliteren. Om de hoeveelheid aanvragen bij te kunnen houden zijn we met spoed op zoek naar 1 à 2 personen die het team willen komen versterken.

De gemiddelde werklast is ongeveer 2 a 3 uur per week. Je kan vanuit huis werken als je de beschikking hebt over een computer of laptop. Wij leggen je natuurlijk alles uit over de systemen die we gebruiken en het proces zoals het nu is ingericht.

Denk jij ons te kunnen versterken of ken je iemand die ons hierbij zou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.

 

POIESZ ACTIE

Van 14 februari tot 10 april kan je bij Poiesz in Hoogkerk leuke aanbiedingen scoren en tegelijkertijd jeugdsponsormunten sparen voor onze club. Elke munt vertegenwoordigt een bepaalde waarde en hoe meer munten, hoe groter straks de bijdrage voor onze clubkas. Help jij ook mee?
De verzamelkoker staat in de supermarkt in Hoogkerk.

  

CORONA VERSOEPELINGEN

De meesten van jullie zullen graag weten of jullie straks weer naar binnen mogen bij de lessen.

Vanaf 25 februari vervalt de QR code (bij groepen van minder dan 500 mensen) en de mondkapjes zijn dan niet meer verplicht. U mag uw kind gewoon weer naar binnen brengen. Kleedkamers, douches en toiletten zijn ook toegankelijk. Als vereniging raadplegen we de regels van de overheid en die van de NOCNSF. Voor meer informatie over de coronaregels binnen de sport kunt u ook kijken op FAQ: veelgestelde vragen over coronavirus en sport – NOCNSF

 

VOLWASSENEN FONDS

Geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Volwassenfonds Sport & Cultuur helpt!

Hoera! Vanaf heden zijn we aangehaakt bij het Volwassenenfonds!  En dat betekent dat mensen die geen geld hebben voor sport of een culturele hobby met de support van het Volwassenenfonds bij ons terecht kunnen. Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en de deelnemer gaat aan de slag met een activiteit naar keuze. Meer informatie? Check www.volwassenenfonds.nl en ontdek of je in aanmerking komt.

Sport en cultuur. Voor iedereen die wel een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

 

Bestuur Turnstad Groningen

Reageer