NIEUWSBRIEF DECEMBER 2023

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2023

In deze nieuwsbrief…
Van de voorzitter
Kerstvakantie
Vrijwilligers gezocht
Contributieverhoging
Mailverkeer
Samenwerking Vriendenloterij
Grote clubactieVan de voorzitter

Beste Allemaal,
De feestdagen staan weer voor de deur en ik hoop dat een ieder dit met veel plezier zal vieren. Bij Turnstad Groningen kunnen we terugkijken op een enerverend seizoen waarin vele uiteenlopende onderwerpen het jaar zijn gepasseerd. Roosterwijzigingen, nieuwe turnkleding, wedstrijden, Grote clubactie, materialen, vacatures, ledenadministratie, website, vrijwilligers, kerstattenties, beleid, gemeente, begroting, etc. Veel onderwerpen zijn behandeld, vernieuwd of in ontwikkeling en we zijn trots op de realisatie ervan dusver. De vereniging verkrijgt mijn inziens meer samenhang in organisatie en verbinding onderling. Let wel, dit ontstaat dankzij jullie inzet van betrokkenheid en energie om te organiseren en te beleven. In het aankomend jaar hoop ik dat we de saamhorigheid onder leiding, bestuur en leden kunnen vasthouden maar ook kunnen laten doorgroeien zodat we nog beter kunnen faciliteren voor onze sportieve toppers!
– Michel


Kerstvakantie

Van 25 december 2023 tot 7 januari 2024 is het kerstvakantie. In deze periode worden er geen recreatieve lessen gegeven. De selectie-lessen gaan zo veel mogelijk gewoon door, heb je hier vragen over? Kijk dan in de appgroep!

Op 3 januari hebben we voor de turners een instuif in de turnhal! Er zijn nog een paar plekjes over… Wil je je hiervoor opgeven? Kijk dan op: Activiteiten – Turnstad Groningen


Vrijwilligers gezocht

Zoals bij veel verenigingen vormen de vrijwilligers het hart van de vereniging. Zij zorgen dat de vereniging blijft draaien en dat de trainers en sporters zich kunnen richten op de trainingen en wedstrijden. Ook zorgen zij dat de kosten voor de leden beheersbaar blijven. De laatste jaren zien we dat het aantal vrijwilligers terugloopt. Dat zorgt enerzijds dat de druk op de huidige vrijwilligers groter wordt, maar ook dat we betaalde krachten hebben moeten aannemen. Vele handen maken licht werk en we zijn daarom op zoek naar mensen die kleinere, maar ook een aantal grotere taken op zich willen nemen. Op die manier kunnen we beter wedstrijden organiseren, makkelijker communiceren en met z’n allen de vereniging naar een hoger niveau tillen.

Benieuwd waar we naar op zoek zijn? Kijk dan snel bij de vacatures op onze site Vacatures – Turnstad Groningen

Ook hebben we een whatsappgroep geopend waarin we regelmatig oproepjes gaan plaatsen voor soms grote, maar meestal kleine en kortdurende taken waar we wat hulp bij kunnen gebruiken. Ben je nieuwsgierig en wil je je aanmelden? Volg dan deze link: https://chat.whatsapp.com/LvgGwrXEZ8z956w7Iz1Orx 

 

Contributieverhoging

Met ingang van 1 januari 2024 zullen de contributies worden geïndexeerd met de huidige inflatie. In een eerdere ALV (april 2022) is besloten deze jaarlijks mee te laten bewegen met de prijsindexcijfers. De huidige inflatie (peil: oktober) is 5%. Voor de recreatie zal daarmee de contributie stijgen van € 23,15 per maand tot € 24,35. De volledige lijst zal in december op de website worden gepubliceerd .
Contributie – Turnstad Groningen


Mailverkeer

Wij komen er regelmatig achter dat ouders/leden niet alle mail ontvangen die wij naar gehele groepen versturen. Wij hebben contact gehad met AllUnited (ons ledensysteem). Bij AllUnited ligt het probleem niet en zijn wij dus weer verder aan het kijken waar het probleem ligt. Wij gaan nu contact opnemen met onze emailprovider. Hopelijk is het probleem snel opgelost. Mocht je dus geen mail hebben ontvangen over een uitgevallen les, laat dit zeker weten! Samenwerking Vriendenloterij

Turnstad Groningen heeft een nieuwe samenwerking met de Vriendenloterij! De Vriendenloterij steunt diverse culturele partners en goede doelen. Daarnaast zijn er voor deelnemers van de Vriendenloterij ieder uur prijzen te winnen. Vanaf heden zijn wij een goed doel van de Vriendenloterij. Dit betekent dat de deelnemers aan de Vriendenloterij onze vereniging kunnen koppelen aan hun loten en waarmee minimaal 40% van de inleg van elk lot ten goede komt aan Turnstad Groningen! We zullen in 2024 een belactie organiseren, waarmee we onze leden gaan uitnodigen om hun loten te koppelen… Maar ook als je nu al meespeelt met de vriendenloterij kun je nu je lot al koppelen aan Turnstad Groningen. Hoe?

Huidige deelnemers in de VriendenLoterij kunnen het goede doel van hun lot omzetten ten gunste van Turnstad Groningen via de Ledenservice. Doorloop voor het omzetten de volgende stappen: 

  1. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode van de vereniging (21006) bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als u een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn heeft, geef dan aan dat u het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar Turnstad Groningen met benicode 21006
  4. De medewerker zal het vervolgens voor u regelen
  5. Het goede doel van het lot is vanaf het eerstvolgende incassomoment gewijzigd naar Turnstad Groningen

Het aanschaffen van nieuwe loten kan via de onderstaande link gebeuren: 

https://steun.vriendenloterij.nl/speel-mee-online?beni=21006
Grote clubactie

De grote clubactie was een groot succes. Heel veel dank voor iedereen die loten heeft gekocht en verkocht. Er hebben in totaal 377 kinderen/personen loten verkocht. Er waren 191 kinderen die een  boekje hebben ingeleverd met machtigingen. 

Er zijn in totaal 6873 loten verkocht. De opbrengst is: € 16.495,20

Er zijn online 4575 loten verkocht. Er zijn met eenmalige machtiging 2298 loten verkocht.

De top 5 van beste verkopers:

Lieke Buurma met 300 loten

Lotus Lee met 117 loten

Sanne Laferte met 108 loten

Fenna Huisman met 92 loten

Lies Duiverman met 85 loten.

 

103 kinderen hebben 25 of meer loten verkocht. 

De medailles en cadeaubonnen werden uitgedeeld van 7 tot en met 15 december. Heel hartelijk bedankt voor jullie inspanningen.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en sportief 2024!

 

Reageer