Nieuwsbrief april

Algemene Leden Vergadering
Op 20 april werd de algemene ledenvergadering georganiseerd. Vanwege de financiële uitdaging die we vanuit het coronatijdperk meenemen en de hoge inflatie, is er gestemd voor toestemming voor een jaarlijkse indexatie van de contributiegelden. De ALV heeft goedkeuring gegeven voor deze jaarlijkse indexering waarbij de indexering voor 2022 ingaat op 1 juni met 8%.

Vrije dagen- geen les
We zitten in een periode met veel lesuitval vanwege feest- en vakantiedagen. Hierbij nog even het overzicht voor de aankomende tijd:

 • Meivakantie van 30 april t/m 8 mei
 • Hemelvaart 26 en 27 mei geen les
 • Pinksteren maandag 6 juni geen les
 • Start Zomervakantie 2 juli – dus vrijdag 1 juli is de laatste les van het seizoen voor alle recreatielessen
 • Maandag 5 september start het nieuwe seizoen weer en alle lessen.
  (in juli en augustus wordt voor de recreatielessen (muv die in de turnhal) ook geen contributie geincasseerd)

Kinderen (niet) voor een dichte deur
Hoewel onze trainers en bestuur hun uiterste best doen om ouders te bereiken bij uitval, kan het natuurlijk voorkomen dat door ziekte of een noodgeval (bijvoorbeeld een ongeluk met de trainer) dit niet lukt. Zorg dus dat je altijd bij afzetten van je kind kijkt of de trainer aanwezig is. Gaat je kind zelf naar de les, spreek dan af wat hij/zij moet doen als de trainer er niet is.
Bij lesuitval trachten wij dit altijd zo snel mogelijk via de email te communiceren, er wordt een melding gemaakt op de website onder lessen- leswijzigingen en als er een groepsapp is in whatsapp wordt daar de melding gemaakt.

Poieszactie
De Poieszactie is alweer bijna twee weken voorbij, maar wij willen jullie hartelijk danken voor de inzet. We hebben met ons allen heel wat jeugdsponsormunten mogen verzamelen en hopen straks op een mooie bijdrage vanuit Poiesz Supermarkten. We houden jullie op de hoogte van de uitslag!

Koekactie
De ene actie is nog niet voorbij of de andere actie start alweer bij Turnstad Groningen. De lekkere actie van vorig jaar in samenwerking met Knols Koek was een succes en we hopen dat jullie allen dit jaar met net zoveel enthousiasme een aantal koeken voor de vereniging willen verkopen.
Lees hier meer.

Vrijwilligers gezocht wedstrijdweekend Dames Turnen 11 en 12 juni

Op 11 en 12 juni organiseren we in Groningen de toestelfinales voor het dames turnen. Wanneer we veel aanmeldingen krijgen van hulp, kunnen we de taken verdelen over dagdelen en hoeft het voor niemand een hele lange dag of dagen te worden. Voor de volgende taken zoeken we mensen

 • Zaterdagochtend 07.00-09.30
  helpen opbouwen toestellen zaterdagochtend (minimaal 10 personen gezocht)
 • Gedurende 2 volle dagen (bij voorkeur in afwisseling uiteraard)
  > iemand stand by voor ombouw toestelsituatie (bijvoorbeeld voor sprong)
  > iemand die de muziekinstallatie wil bedienen (mogen ook 2 personen zijn)
  > speaker
  > catering (minimale 2 personen tegelijkertijd)
  > jurymeisjes minimaal 8 meisjes per wedstrijdronde
  > kassa/ entree voor innen entreegelden (2 personen tegelijkertijd)
  > helpen opruimen toestellen zondagavond precieze tijd nog niet bekend. Schatting is start tussen 18.00 en 20.00uur direct na de laatste wedstrijdronde. Duurt ongeveer 1,5uur (minimaal 10 personen)
  ** tijden zijn nog onder voorbehoud.

Wil je ook helpen? Mail dan even naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl en geef aan wat je zou willen en kunnen doen deze dagen.

Open selectietraining Dames Turnen
Turnstad Groningen organiseert op zondag 26 juni een open selectie testtraining. Is jouw dochter minimaal 5 jaar oud en staat ze de hele dag op de kop. Is ze sterk, lenig, snel en houdt ze van handstanden, koprollen, rennen en klimmen en vindt ze het niet erg om minstens 2x in de week te gaan turnen? Meld haar dan aan voor de testtraining. Er zijn geen kosten verbonden aan deze testtraining. Na deze testtraining krijgt iedereen via de mail bericht of er wel of geen uitnodiging volgt voor een proefperiode in de selectie.

Aanmelden kan tot en met 12 juni via onderstaande https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSepFbNcThThZN-ZhyI_llmeirE3IurC36CQ5JCb2NonAy1VFw/viewform

Wedstrijden en activiteiten
We zijn blij dat we weer aan wedstrijden mogen meedoen en dat hier en daar alweer een activiteit georganiseerd kan worden. We proberen hier zoveel mogelijk verslag van te doen via onze mediakanalen. Houd dus vooral onze website in de gaten of volgs ons via Facebook of Instagram

 

 

 

Reageer