Nieuwsbrief April 2023

NIEUWSBRIEF 18 april 2023

In deze nieuwsbrief komen de volgende zaken aan bod:

 • Vakanties en feestdagen
 • Herinnering uitnodiging ALV 19 april
 • Vrijwilligers toestelfinales 3 en 4 juni gezocht
 • Turncup recreanten 17 juni 2023
 • Poiesz actie
 • Juryleden gezocht

 

Vakanties en feestdagen 

Tijdens vakanties en feestdagen gaan recreatie lessen niet door zoals in onderstaand schema aangegeven. Selectiegroepen turnen door in de vakanties, feestdagen worden per keer besproken hoeveel animo er is.
Uitzondering is de zomervakantie:
Recreatie:  Start 1 juli t/m 1 september.
Selectie:  Zomerstop 2 weken (exacte weken worden nog besproken)

 • Koningsdag: donderdag, 27 April 2023
 • Bevrijdingsdag: vrijdag, 05 Mei 2023
 • Hemelvaartsdag: donderdag, 18 Mei 2023
 • 1e Pinksterdag: zondag, 28 Mei 2023
 • 2e Pinksterdag: maandag, 29 Mei 2023


Herinnering uitnodiging ALV 19 april

Op woensdag 19 april zal de algemene ledenvergadering plaatsvinden in de vergaderruimte van Sportcentrum Europapark. Wij nodigen jullie allen van harte uit hierbij aan te sluiten en kennis te maken met de nieuwe bestuursleden en andere nieuwe krachten binnen de vereniging.  De algemene leden vergadering wordt gehouden om met elkaar de stand van zaken te bekijken en een blik te werpen op de toekomst. Bekijk hier de volledige uitnodiging

Vrijwilligers toestelfinales 3 en 4 juni gezocht

De voorbereidingen voor de toestelfinales op zaterdag 3 en zondag 4 juni zijn in volle gang! Lijkt het je leuk om hierbij te helpen en meteen eens een kijkje achter de schermen te nemen hoe het eraan toe gaat bij zulke finales? Vul dan voor 30 april dit formulier in!

We zoeken meerdere volwassenen om te helpen bij zaken als het opbouwen/ afbouwen, de kassa en catering. En daarnaast is er voor de jeugd ook een taak als jurymeisje/ juryjongen weggelegd! 

 

Turncup recreanten 17 juni 2023

Op zaterdag 17 juni wordt er in de sporthal aan de Zuiderweg in Hoogkerk een recreatieve wedstrijd georganiseerd voor zowel de meisjes als de jongens. Hier kunnen ze op verschillende toestellen de oefeningen laten zien die geleerd zijn in de les. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van andere leuke sporten binnen onze verenigingen. Kortom, genoeg te beleven.

We hebben al vele aanmeldingen binnen. Nog niet al deze aanmeldingen hebben ook een ticket gekocht in de webshop. Daarnaast hebben we ook tickets verkocht aan leden die zich nog niet hebben ingeschreven. Controleer dus goed of je beide gedaan hebt! 

Natuurlijk kan deze middag niet georganiseerd worden zonder inzet van vrijwilligers!  Je kan dan denken aan de volgende taken:  een toestel-ploeg voor het zware werk, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen, mensen voor de catering, het begeleiden van de kinderen, bedienen van de muziek, bij de entree zitten, etc.  Dit jaar zoeken we ook weer ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag. 

Om jezelf aan te melden als vrijwilliger of om je zoon of dochter in te schrijven voor deelname, kijk hier. 

Poiesz actie

Van 14 februari tot 10 april was het mogelijk om bij Poiesz jeugdsponsormunten sparen voor onze club. Elke munt vertegenwoordigt een bepaalde waarde en hoe meer munten, hoe groter de bijdrage voor onze clubkas. De verzamelkoker stond in de supermarkt in Hoogkerk.

Helaas waren er geen reacties gekomen op de promotiedag op 8 april, dus er zijn jammer genoeg die week geen extra munten gespaard. 

De actie is inmiddels afgelopen en we verwachten elk moment een bericht waarin we te weten komen wat de tussenstand is voor Turnstad Groningen…. Het blijft dus nog even spannend, maar houd de volgende nieuwsbrief in de gaten! 

 

Juryleden gezocht

De vereniging is dringend op zoek naar vrijwilligers die jurylid willen worden. Zonder juryleden kunnen onze wedstrijdsporters niet mee doen aan de competitie en dit seizoen werd een aantal van de leden al buiten mededinging geplaatst. Een situatie die wij absoluut niet nog een keer willen meemaken en daarom doen we een dringende oproep voor nieuwe juryleden! Zie op de website het hele verhaal hieromtrent en waar we precies naar op zoek zijn.  

Deze opleiding is voor iedereen geschikt; ouders, opa’s, oma’s, ooms, tantes, leden van 16+….  Kortom iedereen die een steentje wil bijdragen wordt uitgenodigd om zich aan te melden. Bij genoeg animo gaan we organiseren dat naast het online aanbod ook gezamenlijke lessen/ momenten worden ingepland om te helpen het jureren in de vingers te krijgen, net als oefenmomenten in de zaal.

Lijkt het je interessant of heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl  

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Turnstad Groningen

Reageer