NIEUWSBRIEF 26 JANUARI 2022

In deze nieuwsbrief komen de volgende zaken aan bod:

  • Contact en emailadressen Turnstad
  • Winnaars Grote Clubactie 2021
  • verenigingskleding selectie
  • bericht vanuit incasso: Facturen dubbel betaald
  • Wegwerkzaamheden Europapark 11 feb – 9 mei

 

CONTACT EN EMAILADRESSEN TURNSTAD GRONINGEN

In de vorige nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we heel blij zijn dat Anne Minkes (tijdelijk) onze vervangend verenigingsmanager is. Aan het begin van de afwezigheid van onze verenigingsmanager Daphne Veldman hebben we gevraagd om bij dringende zaken contact met het bestuur op te nemen via bestuur@turnstadgroningen.nl

Nu Anne haar draai als verenigingsmanager steeds beter begint te vinden, willen we jullie graag vragen om jullie vragen, opmerkingen, mededelingen, tips en verbeterpunten weer te melden op de daarvoor bestemde emailadressen: Hieronder vinden jullie het overzicht van onze emailadressen:

 

  •  Communicatie => communicatie@turnstadgroningen.nlVoor algemene verenigingszaken, vragen, opmerkingen, klachten en voor het doorgeven van een coronabesmetting.
  • Ledenadministratie => ledenadministratie@turnstadgroningen.nlVoor alle vragen over het veranderen van leslocatie/lesgroep en het volgen van extra lessen en voor het doorgeven van wijzigingen van de NAW-gegevens of wijzigingen van het telefoonnummer of emailadressen.
  • Incasso => incasso@turnstadgroninen.nlVoor alle vragen over de contributie en facturen, het doorgeven van een ander bankrekeningnummer, het aanvragen van een betalingsregeling of het inregelen van de automatische incasso.
  • Fondsenadministratie => fonds@turnstadgroningen.nlVoor alle vragen over het aanvragen van een vergoeding voor de contributie bij Stichting Leergeld / Jeugdfonds Sport en voor het opvragen van jaarnota’s voor de aanvraag van het verlengen van de vergoeding van Stichting Leergeld / Jeugdfonds Sport.
  • Opzeggingen => opzegging@turnstadgroningen.nlVoor vragen over de opzegging

 

LET OP: Het beëindigen van het lidmaatschap kan alleen conform onze afmeldregel en via het afmeldformulier op onze website: https://turnstadgroningen.nl/opzegging-lidmaatschap/

 

WINNAARS GROTE CLUBACTIE 2021

Wat een geweldige eindstand hebben we bij de Grote Clubactie. De top 5 verkopers ontvangen binnenkort een cadeautje.  Nummer 1 krijgt een bon van Decathlon van € 100. De nummer 2 en 3 krijgen een bon van € 50 en de nummers 4 en 5 krijgen een bon van € 25. Namens het bestuur, Gefeliciteerd!!!

 

1e plaats Lieke Buurma met 224 loten

2e plaats Mare Rasker met 161 loten

3e plaats Liva Wagenmakers met 160 loten

4e plaats Zahara Dube met 141 loten

5e plaats Luna Noorman met 110 loten.

 

VERENIGINGSKLEDING SELECTIE

Aanvankelijk was het de bedoeling dat de huidige lijn verenigingskleding voor de selectie aan het einde van dit seizoen (2022) zou worden vervangen. Aangezien de wedstrijdseizoenen 2020, 2021 en ook 2022 gedeeltelijk of volledig zijn komen te vervallen, hebben we als vereniging besloten om de huidige lijn verenigingskleding in ieder geval te blijven gebruiken t/m het seizoen 2023. Dit betekent dat wij begin 2023 opnieuw zullen beoordelen of de huidige lijn verenigingskleding zal worden vervangen door een nieuwe lijn verenigingskleding.

Helaas is ook gebleken dat er bij onze leveranciers veranderingen zijn opgetreden in hun assortiment, waardoor niet al onze verenigingskleding meer is opgenomen in hun assortiment.

Gezien de levertijden van de kleding, kan het zijn dat niet alle kleding tijdig geleverd kan worden. De afgelastte wedstrijden in december 2021 en in ieder geval ook in januari 2022 en de kleine veranderingen in het assortiment bij onze leveranciers, hebben er toe geleid dat we besloten hebben om opnieuw te inventariseren welke selectieleden toe zijn een nieuwe verenigingskleding. Aangezien de te bestellen kleding en maten al in september/oktober zijn doorgegeven, kan het zijn dat de doorgegeven maten niet meer kloppen. Op deze manier kunnen we voor een ieder toch de juiste kleding en maten bestellen.

Bestelling verenigingskleding (google.com)

 

BERICHT VANUIT ONZE AFDELING INCASSO

Al onze facturen worden per email verzonden en zijn als pdf-bijlage toegevoegd aan het emailbericht. Al deze e-mails worden verstuurd vanuit ons programma AllUnited. De laatste tijd valt het echter op dat de facturen in de bijlage niet of niet goed gelezen worden en dit leidt tot behoorlijk wat onnodige vragen en dubbele betalingen.

We willen jullie dan ook vriendelijk verzoeken om de facturen goed te lezen, alvorens te betalen en of de vragen te stellen. Op onze facturen wordt namelijk keurig aangegeven waarvoor u een factuur ontvangt (les en maand wordt vermeld) en of het bedrag moet worden overgemaakt op het bankrekeningnummer van Turnstad Groningen of dat het bedrag conform de afgegeven machtiging zal worden afgeschreven van uw bankrekeningnummer.

 

WEGWERKZAAMHEDEN EUROPAPARK 11 FEB – 9 MEI

 

Het volgende bericht vanuit Groningen Bereikbaar willen we graag met jullie delen.

 

Groningen krijgt een nieuw Julianaplein. Daarvoor gaat het huidige knooppunt op de schop en komt er eerst een tijdelijke kruising. Tussen 11 februari en 9 mei 2022 wordt het Julianaplein in verschillende rijrichtingen afgesloten. Dit levert drie maanden lang ernstige verkeershinder op, zowel op de ringwegen als op veel andere wegen in en rond de stad. We verwachten dat het in die periode in de hele stad Groningen en dus ook rondom uw sportvereniging drukker wordt met verkeer. Leden en vrijwilligers van uw vereniging krijgen hier onderweg mee te maken. Dit geldt ook voor sporters van de bezoekende tegenpartij.

Fietsapp

Per 1 februari komt er in samenwerking met de bekende Ommetje-app een Fietsapp beschikbaar die reizigers stimuleert om vaker de fiets te pakken. Ook uw leden, vrijwilligers en supporters kunnen hier gebruik van maken. Meer informatie hierover volgt.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan het Julianaplein vindt u op www.operatiejulianaplein.nl Blijf op de hoogte van de actuele werkzaamheden, verkeershinder én acties voor anders reizen. Check voor vertrek www.groningenbereikbaar.nl, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

 

 

Bestuur Turnstad Groningen

 

 

 

 

Reageer