NIEUWSBRIEF 1 september 2023 – start seizoen

NIEUWSBRIEF 1 september 2023 – start seizoen


In deze nieuwsbrief komen de volgende zaken aan bod:

  • Roosters en groepsindelingen 2023/2024
  • Vakantie en vrije dagen 2023/2024
  • Activiteiten seizoen 2023/2024
  • Grote clubactie

Roosters en groepsindelingen 2023/2024

Deze nieuwsbrief beginnen we met het belangrijkste; onze excuses aanbieden voor de eventuele onduidelijkheden die er ontstaan zijn rondom de roosters, wijzigingen in locaties en de lesindelingen. Met alle grote wijzigingen en nieuwigheden hebben we een grote vertraging opgelopen met het verwerken van alle wijzigingen.

De roosters en de zaalhuur liggen sinds een week vast, maar nu is het natuurlijk nog zaak dat de veranderingen in ons systeem verwerkt worden. Voor zo’n grote vereniging gaat daar veel tijd in zitten, waardoor dit naar verwachting de eerste week voor wat opstart problemen gaat veroorzaken.

We proberen dit weekend alle wijzigingen te verwerken, wat ook inhoudt dat er bij grote veranderingen een mail gestuurd zal worden (voor zover dit nog niet gedaan is). Kijk eerst op onze site voor alle roosters,  daarin zijn de laatste wijzigingen ook opgenomen. Is hierover iets onduidelijk, neem dan contact op via de  mail  of via whatsapp (06-18641917)

Voor nu vragen we vooral jullie begrip en zetten we ons er voor in om er samen een goed seizoen van te maken!

Vakantie en vrije dagen 2023/2024

Alvast voor in de agenda, het vakantierooster. (Kijk voor meer info ook op onze site ! )

Zomerstop 2023 Zo 1 juli 2023 t/m Zo 3 september 2023
Start lessen Ma 4 september 2023
Herfstvakantie Ma 23 oktober 2023 t/m Zo 29 oktober 2023
Kerstvakantie Ma 25 december 2023 t/m Zo 7 januari 2024
Voorjaarsvakantie Ma 19 februari 2024 t/m Zo 25 februari 2024
Goede Vrijdag Vr 29 maart 2024
Pasen Zo 31 maart 2024 t/m Ma 1 april 2024
Meivakantie Za 27 april 2024 t/m Zo 5 mei 2024
Hemelvaartsdag Do 9 mei 2024
Pinksteren Zo 19 mei 2024 t/m Ma 20 mei 2024
Zomerstop 2024 Ma 1 juli 2024 t/m Zo 1 september 2024

 

Whatsapp groepen

Om ervoor te zorgen dat de bereikbaarheid vergroot wordt, hebben we de keuze gemaakt om de whatsapp groepen van de recreatie in een nieuw jasje te steken. Dit betekent dat de oude groepen gesloten zullen worden en er voor elke les een eigen groep aangemaakt wordt.  Mocht je hier voor 11 september nog niet aan toegevoegd zijn en je zou dit wel graag willen; vraag het dan aan de trainer of stuur een mail , op die manier zorgen we ervoor dat iedereen bij wijzigingen snel op de hoogte gesteld kan worden!

Voor de selectiegroepen blijven voorlopig dezelfde whatsapp groepen beschikbaar, ook daar geldt natuurlijk dat als je daar nog niet in staat; vraag het aan de trainer of stuur een mail


Activiteiten seizoen 2023/2024

Naast het maken van het (vakantie)rooster zijn we ook ideeën en invulling aan het verzamelen voor de verenigingsagenda.
Nu hebben we zelf al ideeën (waarover eind september meer) maar mocht je nou als trainend lid,  als ouder of andere geïnteresseerde een geweldig idee of droom hebben (Instuif in de turnhal tijdens de vakanties? Pietengym? Een clinic over een bepaald onderdeel..? Maar ook ideeën om eens iets totaal anders te doen met je team….) Neem dan vooral contact met ons op! Dan kunnen we samen kijken wat er mogelijk is!

(En natuurlijk kunnen we ook altijd helpende handjes gebruiken bij de invulling van al die leuke plannen, mail dus ook gerust als het je leuk lijkt om incidenteel of op regelmatige basis hiervoor gevraagd te worden!)

 

Grote clubactie

Zoals jullie misschien al weten zijn we druk bezig met de organisatie van de Grote Clubactie, voor onze vereniging elk jaar weer een mooie manier om extra inkomsten binnen te halen!

We zijn hiervoor nog steeds op zoek naar mensen die één of twee uurtjes willen komen helpen in september. Het zal hierbij bijvoorbeeld gaan om het langsbrengen en ophalen van de boekjes bij de lessen en deze naar het verzamelpunt brengen of om het plakken van de stickers in de boekjes voordat ze  uitgedeeld kunnen worden. Vele handen maken licht werk!! Je kunt je opgeven voor 3 september door een mail te sturen naar onze secretaris Jason

Ook gaan we dit jaar weer werken met het aanbieden van een online variant van de boekjes, hiervoor zouden we jullie graag eenmalig via de Grote Clubactie een mail willen versturen. Natuurlijk doen we dit niet zomaar, want dit betekent dat we de mailadressen zullen moeten delen met de Grote Clubactie.  (Het gaat alleen om de e-mailadressen!! Verder wordt er uiteraard niets gedeeld.) Mocht je hier bezwaar tegen, hebben laat het dan voor 15 september weten via de mail .
Met vriendelijke groet,

Bestuur Turnstad Groningen

Reageer