Nationale Sportweek 18 september -27 september

De NOC*NSF Nationale Sportweek is een landelijk sportevenement van de NOC*NSF dat sporten in de etalage zet en laat zien hoe gezond en vooral ook hoe leuk sporten en bewegen is. Sport doet iets met je. Tijdens de sportweek zetten honderden sportverenigingen, sportclubs, sportbonden, bedrijven, het onderwijs en andere sportaanbieders in heel Nederland hun deuren open, organiseren clinics, toernooien en demonstraties. Iedereen, jong en oud, kan deze week kennis maken met (nieuwe) sporten. De Nationale Sportweek vindt plaats van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september 2020 en valt samen met de European Week of Sport.

Dit jaar is Turnstad Groningen ambassadeur van de Nationale Sportweek. Graag attenderen we je dan ook op de vele activiteiten en evenementen die georganiseerd worden. Het hele overzicht is te vinden op de website van sport050

Wij zijn ook aan het kijken of we nog iets kunnen organiseren rekening houdende met de maatregelen tegen corona. Uiteraard is het wel mogelijk te komen proeven op onze lessen. Heb jij een broertje/ zusje/ vriendje of vriendinnetje die ook graag eens mee zou willen doen om te kijken of ze onze aangeboden sporten leuk vinden? Spoor ze dan aan om een proefles aan te vragen!

Reageer