Mogelijk op 19 mei weer les in de zaal!

Beste leden, ouders en verzorgers,

Op dinsdagavond werd in de persconferentie aangegeven dat mogelijk de binnensportaccommodaties weer open mogen op woensdag 19 mei. Dat zou echt heel fijn nieuws zijn, want we verlangen immers allemaal weer naar sporten in de zalen mét gymmaterialen.

Er is wel een voorwaarde: het aantal nieuwe ic- en ziekenhuisopnames moet op maandag 17 mei verder zijn gedaald. Dit betekent dat er dan een afname moet zijn van ongeveer 20 procent ten opzichte van de piek eind april. Als dit niet het geval is, wordt de pauzeknop ingedrukt.

We horen dus pas 17 mei of de opening op 19 mei doorgaat of dat deze versoepeling pas later gaat plaatsvinden. Zodra we uitsluitsel hebben, zullen we jullie uiteraard weer berichten. Achter de schermen zijn wij druk bezig alles startklaar te maken dus als we mogen, kunnen we wat ons betreft snel schakelen.

Duimen jullie mee voor het goede nieuws?!

PS: Denk je nog even aan de koekactie van de vereniging? Alleen deze week zijn de koeken nog te (ver)kopen! https://turnstadgroningen.nl/product-categorie/koekactie/

PS2: Vanwege Hemelvaart zijn er op donderdag 13 en vrijdag 14 mei geen recreatielessen. Ook op maandag 24 mei wordt er geen les gegeven in verband met Tweede Pinksterdag

Met vriendelijke groet,
Daphne Veldman
Verenigingsmanager Turnstad Groningen

Reageer