“In de periode van 6 mei tot een nader te bepalen datum (afhankelijk van de maatregelen en richtlijnen van het RIVM) zullen onze lessen op buitenlocaties plaatsvinden. Deze zijn allen in de buurt van de genoemde gymzalen in dit rooster. Leden zijn geinformeerd over de nieuwe tijdelijke locatie. Proeflessen zijn hierdoor momenteel even niet mogelijk”

Hieronder vind je het actuele lesrooster. In het lesrooster kan je zien op welke dag en waar in de stad/ omgeving  les wordt gegeven aan de verschillende disciplines en leeftijdsgroepen. Kinderen met wat meer talent mogen ook extra trainen op de selectie-uren. De leiding selecteert je en nodigt je daarvoor uit. Enkele weken in het jaar wordt er helaas geen les gegeven vanwege de feestdagen en vakanties. Deze weken staan vermeld in het vakantierooster. Verder loopt het lesrooster gelijk aan de basisschoollesweken vanaf de week van 1 september tot de week van 1 juli.

Wil je ook een keer mee komen doen? Vul dan de proefpagina in met de les naar voorkeur en je krijgt een bevestiging of er ruimte in de les is.