Bij onze vereniging kan je clinics aanvragen: freerunnen, gymnastiek en apekooi.  Vraag het wel vroegtijdig aan zodat wij de ruimte hebben een train(st)er te regelen.

Bij een clinic kunnen deelnemers in aanraking komen met een bepaalde sport en ervaren hoe het is om die sport te beoefenen. Wij zorgen voor goede train(st)ers die weten wat te doen om de veiligheid te waarborgen, maar vooral om voor een leuke kennismaking met de sport te zorgen. We hebben al voor diverse scholen en instanties één of meerdere clinics georganiseerd!

Kosten voor clinics zijn op te vragen. Bij meer dan 20 kinderen raden wij een tweede train(st)er aan. Wanneer een train(st)er niet woonachtig is in Groningen berekenen wij 19cent per kilometer. Clinics freerunnen kunnen ook gehouden worden aan de Travertijnstraat 12. Mocht je gebruik willen maken van deze zaal dan vragen we daar zaalhuur voor. Clinics en kosten kunnen aangevraagd worden bij Daphne Veldman: verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl Clinics kunnen ook aangevraagd worden als invulling voor een verjaardagsfeestje.

LET OP: vanwege beperkt beschikbaar personeel kunnen we op dit moment geen clinics aanbieden. We verwachten dat dit in ieder geval tot aan de kerst het geval is

REFERENTIES