Lekkere actie van Turnstad Groningen…

Lekker is dat..
Ga je vol goede moede met 3 gymnastiekverenigingen fuseren om de toekomst van de gymnastische sporten in Groningen te versterken kom je in een crisis terecht vanwege een pandemie. Dat hadden we even niet voorzien en ook niet tegen welke financiele uitdagingen we aan zouden lopen, maar we laten ons natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. Want wat ook lekker is, is de Groninger koek van Knols Koek! Daarom hebben wij samenwerking gezocht met de maker van deze heerlijke gevulde koek en hopen wij dat jullie ons willen helpen met deze actie.

(VER)KOOP VAN GRONINGER KOEK

We hebben als vereniging gekozen voor 3 varianten. Dat zijn de bestsellers oudewijvenkoek en notenkoek en de chocoladekoek die niet in de winkel te verkrijgen is, maar alleen bij speciale gelegenheden zoals deze!

  • Oudewijvenkoek 500 gram € 2,95
  • Chocoladekoek 500 gram € 3,50
  • Notenkoek 500 gram € 3,95

Wil jij zo’n lekkere koek en onze vereniging steunen? Bestel dan op onze webshop één of meerdere koeken naar keuze. Voor elke verkochte koek krijgt de vereniging een kleine bijdrage. Hoe meer koeken we verkopen, hoe hoger de opbrengst dus! Vraag daarom ook aan familie, vrienden, buren en bijvoorbeeld je schooldocent(en) of zij ook zin hebben in Groninger koek en dat bij ons willen bestellen. Je rekent via de website gelijk je bestelling af en kan aangeven of je het wil op komen halen of liever wil laten bezorgen. Bezorgen kan alleen in de stad Groningen, Eelde(rwolde), Engelbert & Meerstad

De koeken kunnen nu al besteld worden t/m uiterlijk 16 mei. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei is het mogelijk de koek op te halen in de winkel van Knols koek of wordt het bij je bezorgd. Het is dan een lekker lang weekend vanwege Pinksteren dus je hebt alle tijd én gelegenheid om deze lekkernij te nuttigen!

JOUW HULP

We vragen jouw hulp om zoveel mogelijk koeken te verkopen. Deel de link en de flyer via alle kanalen die je maar kan bedenken en attendeer zoveel mogelijk mensen op deze actie. Wil je op vrijdagmiddag 21 mei of zaterdag 22 mei helpen in de winkel van Knols Koek voor de afgifte van de koeken of wil jij wel wat bestelde koeken bezorgen bij jou in de wijk? Stuur dan een berichtje naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl
Vele handen maken immers licht werk en samen kunnen we onze vereniging weer financieel sterker te maken!

Reageer