Joel heeft Gymleider 3 in the pocket!

We zouden het door alle omstandigheden bijna vergeten..

Maar dat doen we natuurlijk niet! Vlak voordat onze lessen en cursussen van de KNGU noodgedwongen moesten stoppen wist onze freeruntrainer Joël zijn Gymleider 3 licentie te behalen. Door de cursus te volgen was hij reeds verzekerd voor het zelfstandig les mogen geven en met zijn ervaring hadden wij alle vertrouwen in zijn kunde, maar nu is hij dan echt officieel opgeleid tot zelfstandig gymnastiekdocent.

Hoewel Joël freerunning geeft is Gymnastiekleider 3 voor alle gymnastische disciplines de basis van het lesgeven. Wij zijn trots op dit mooie resultaat en verrasten Joël via de post met een klein presentje. Op onze media zetten we hem natuurlijk graag verder in het zonnetje. Wij vinden het belangrijk dat onze leiding de mogelijkheid krijgt zich goed op te leiden om daarmee kwalitatief goede lessen te kunnen garanderen. Binnen Turnstad Groningen is het daarom mogelijk als assistent te beginnen en je door je werkervaring, inzet en het volgen van verschillende cursussen door te groeien binnen de vereniging.

Joël heeft ons al laten weten ook volgend seizoen graag freerunning bij ons te blijven geven dus vele freerunners zullen aankomend seizoen toffe tricks van hem gaan leren!

Reageer