Alle instuifmomenten zijn inmiddels geweest deze vakantie! We maken de stand van zaken op en kijken of we het later in het seizoen nog eens kunnen organiseren! 

Beste leden en ouders/ verzorgers,

Omdat dit seizoen heel raar is verlopen en we er best een beetje van balen dat we zo weinig turnen en freerunnen hebben kunnen aanbieden, hebben we een leuke actie opgezet (al zeggen we het zelf). In de vakantie hebben we een aantal instuifmomenten georganiseerd in de turnhal voor al onze recreanten die aan turnen en/of freerunning doen voor slechts €2,50 per keer.  Een toffe locatie dus en voor de thuisblijvers toch nog een beetje sport in de zomer voor een schappelijk prijsje. De lessen worden verzorgd door verschillende vaste personen van onze leiding. Dus misschien zie je een bekend gezicht, maar het kunnen ook nieuwe gezichten zijn die je wellicht ook weer iets nieuws kunnen aanleren! Ga je ook niet (of maar kort) op vakantie? Meld je dan snel aan!

Het werkt als volgt:

  • Geef je op via het onderstaande formulier
  • Maak een keuze uit het aanbod van freerunning turnen voor jongens of turnen voor meisjes
  • Kies de juiste leeftijdsgroep
  • Verzend het formulier
  • Let op: deze actie geldt alleen voor onze leden en niet voor broertjes, zusjes, vriendjes/ vriendinnetjes. Ook leden die al op een andere manier lessen kunnen volgen in de turnhal deze zomer zijn van deze actie uitgesloten.

Na de aanmelding:

  • Kijken wij aan welke momenten je kan meedoen. Je mag je zo vaak opgeven als je wilt/ kunt maar wanneer het betekent dat als jij 4x mee kan doen, anderen die ook 1x keer mee willen doen niet kunnen, kan het zijn dat je op minder momenten wordt ingedeeld. We proberen het dus allemaal zo eerlijk mogelijk te verdelen
  • Als duidelijk is aan welke lessen je mag meedoen ontvang je van ons een betaallink van 2,50 per les. Doorgaans is trainen in de turnhal een stuk duurder, maar als vereniging komen we dit keer graag tegemoet in de kosten en vragen we slechts een kleine bijdrage.
  • Als de betaling voltooid is, ontvang je van ons een bevestiging en een email met het protocol waar je je aan moet houden met het binnensporten.

Alle instuifmomenten zijn inmiddels geweest deze vakantie dus opgeven is niet meer mogelijk. We maken de stand van zaken op en kijken of we het later in het seizoen nog eens kunnen organiseren!