Grote Club Actie – start 19 september

De Grote Club Actie gaat zaterdag 19 September weer van start. Per verkocht lot is bijna 80% voor de vereniging.  Met de opbrengst kunnen wij nieuwe toestellen en materialen aanschaffen voor alle gymzalen waar we lesgeven. Door het vele gebruik van de toestellen is er altijd dringend herstel of vernieuwing nodig. Dat kunnen wij van de contributie alleen niet betalen, dat willen wij ook graag zo laag mogelijk houden. Elk verkocht lot telt dan ook hard mee, als ieder ‘n steentje bijdraagt zorgen we met z’n allen voor onze vereniging en het voortbestaan ervan!

 

Op zaterdag 19 September mag je beginnen, maar niet eerder; anders lopen we het risico dat we nooit meer mogen meedoen aan de Grote Clubactie en het is bovendien ook onsportief tegenover andere clubs. Net als vorige jaren werken we weer met machtigingsboekjes. Deze worden door de leiding in de les uitgedeeld. Heb je geen boekje ontvangen vraag er gerust (nog) één.

 

Op de uitklapbare kaft van het verkoopboekje staat de algemene informatie. Zo verkoop je loten voor Turnstad Groningen:

 • Schrijf jouw voor- en achternaam,  en de zaal waar je les hebt op je boekje. Dan weten wij wie er zoveel loten heeft verkocht. Met meer dan 1200 leden is het belangrijk te weten waar je les hebt.
 • Houd deze brief steeds bij je boekje zodat je de mensen kunt laten zien dat je voor Turnstad Groningen verkoopt.
 • Vraag aan familie, vrienden, buren, docenten enz. of zij een lot van jou willen kopen. Eén lot kost € 3,00.
 • In jouw Verkoopboekje moeten zij hun naam, adres, aantal loten, complete IBANnummer én HANDTEKENING duidelijk invullen. Wil je dit elke keer goed controleren of alles is ingevuld?
 • Geef de mensen het bedankbriefje met de deursticker: Dit is het rechtse deel van de bladzijde uit je verkoopboekje. Het ingevulde deel moet je wél in het boekje laten zitten!
 • Is jouw boekje vol (fantastisch!) dan kan je een nieuwe vragen bij je leiding of bellen naar Jason van Kampen
 • Als je klaar bent, lever je het boekje in bij je trainer in de les, doe dat uiterlijk 10 Oktober 2020!
 • De trekking van de Grote Clubactie is op 9 December 2020. De hoofdprijs is € 100.000,- en verder zijn er een auto, geldprijzen, reizen, een fiets, en heel veel andere leuke prijzen te winnen.
 • Je kan ook online loten verkopen door de volgende link te delen https://lot.clubactie.nl/lot/turnstad-groningen/20154 (staat ook op onze website en facebook): Je kan op deze manier (verre) familie makkelijker vragen een lot van je te kopen.

 

Voor jou als je loten hebt verkocht:

 • Er is een Kids-site waar verkopers mooie prijzen kunnen winnen als een nintendo switch of een sportclinic van een bekende topsporter! kids.clubactie.nl
 • Heb je 20 loten of meer verkocht dan krijg je een Voucher met gratis entreekaart voor een pretpark en kortingsbonnen voor verschillende winkels.
 • De 5 beste lotenverkopers van Turnstad Groningen krijgen een cadeautje, waarbij:
  1x 1e prijs een waardebon van €100,00
  2x 2e prijs een waardebon van €50,00
  2x 3e prijs een waardebon van €25,00
  Het record staat op meer dan 100 loten. Wie weet dit te overtreffen?
 • Belangrijk: Géén geld voor loten aannemen! We ontvangen geen papieren loten meer. Het lotnummer komt op het bankafschrift van de koper te staan! Daarom is het erg belangrijk dat alles goed leesbaar wordt ingevuld!

 

Héél veel Succes!

Voor meer informatie of vragen bellen naar Jason van Kampen tel:  06 53797038

Reageer