Groningen (minder goed) bereikbaar – wegwerkzaamheden Julianaplein 11feb -9 mei

Via deze weg willen we jullie nog even vriendelijke herinneren dat de aankomende 3 maanden vanwege werkzaamheden aan het Julianaplein ernstige verkeershinder wordt verwacht.
Houd hier rekening mee als je onder andere naar turnhal Europapark rijdt, maar ook andere sportlocaties hier dichtbij in de buurt.

Groningen krijgt een nieuw Julianaplein. Daarvoor gaat het huidige knooppunt op de schop en komt er eerst een tijdelijke kruising. Tussen 11 februari en 9 mei 2022 wordt het Julianaplein in verschillende rijrichtingen afgesloten. Dit levert drie maanden lang ernstige verkeershinder op, zowel op de ringwegen als op veel andere wegen in en rond de stad. We verwachten dat het in die periode in de hele stad Groningen en dus ook rondom uw sportvereniging drukker wordt met verkeer. Leden en vrijwilligers van uw vereniging krijgen hier onderweg mee te maken. Dit geldt ook voor sporters van de bezoekende tegenpartij.

Fietsapp

Per 1 februari komt er in samenwerking met de bekende Ommetje-app een Fietsapp beschikbaar die reizigers stimuleert om vaker de fiets te pakken. Ook uw leden, vrijwilligers en supporters kunnen hier gebruik van maken. Meer informatie hierover volgt.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan het Julianaplein vindt u op www.operatiejulianaplein.nl Blijf op de hoogte van de actuele werkzaamheden, verkeershinder én acties voor anders reizen. Check voor vertrek www.groningenbereikbaar.nl, schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

Reageer