Fusieakte Turnstad Groningen ondertekend!

Op dinsdag 28 januari hebben de vertegenwoordigers van de besturen van GVAV Rapiditas, GV OLympia en CSV Kracht & Vriendschap Groningen de fusieakte ondertekent. Daarmee kan de aanvraag bij de Kamer van Koophandel ingedient worden tot het opheffen van de 3 verenigingen en een nieuwe vereniging op te starten.

Met terugwerkende kracht zal Turnstad Groningen ontstaan op 1 januari 2020 met in de rugzak 345 jaar aan ervaring van de verenigingen die daarin opgaan.

In de aankomende weken zal er op diverse manieren aandacht worden besteed aan dit heugelijke nieuws en zal een ieder die ermee te maken heeft nog de juiste informatie verstrekt krijgen. Langzaam zullen ook alle uitingen van de oude verenigingen plaatsmaken voor het nieuwe logo zonder daarbij de lange en waardevolle historie te vergeten natuurlijk!

Wij willen Bosscher & Janssens notarissen hartelijk bedanken voor hun vakkundigheid en ondersteuning om deze fusie op de juiste manier te regelen. Een zeer prettige partij om mee samen te werken en snel mee te kunnen schakelen!

Reageer