Extra veel korting op lidmaatschap Turnster Platform

Velen van jullie hebben de afgelopen twee weken de Cardio Core Challenge gevolgd van Beter Turnen. Omdat aanstaande vrijdag de laatste dag van de 10-daagse challenge is en de turn(st)ers voorlopig niet kunnen turnen i.v.m. de Corona crisis, heeft Beter Turnen besloten om een introductie actie te lanceren van 52% korting op het eerste jaar lidmaatschap.

Als partner kunnen wij dit via onze eigen unieke link met 10% extra korting aanbieden! 
Wil jij ook lid worden klik dan hier

Wil jij weten wat je hebt aan het Turnster Platform, lees dan onderstaande even:

Hoe gaat het Turnster Platform jou helpen?
Met het Turnster Platform krijg je toegang tot de tools & begeleiding die je als turnster nodig hebt om beter te leren turnen. Met behulp van een online turncoach analyseren we je technieken en bekijken we met welke tips en methodische oefeningen jij het meeste vooruitgang boekt. Met de trainingsprogramma`s, opdrachten en extra challenges heb je altijd wat te oefenen en hoef je je nooit meer te vervelen. De beste ondersteuning om op niveau te blijven.

Q: Hoe werkt het Turnster Platform?
A: Het werkt precies hetzelfde als je gewend bent met de Cardio Core Challenge. Je kunt zelfs meerdere challenges en turnopdrachten uitvoeren en je krijgt toegang tot alle trainingsprogramma`s, video`s en de Online Turncoach.

Ik gebruik het turnster platform nu al een aantal weken en ik vind het helemaal geweldig. Mijn mama maakt meestal de filmpjes en foto’s. Het punten verdienen gaat goed! Ik ben blij dat ik nu nog meer kan oefenen en dus ook steeds meer kan! Ik vind de feedback ook erg fijn. Ga zo door! – Clarisse & ouders

Q: Waar is de Online Turncoach voor?
A: Aan de Online Turncoach kun je vragen en video`s opsturen over turnelementen. De Online Turncoach analyseert je turnelementen en geeft precies de technische tips die jij nodig hebt om nieuwe turnelementen te leren en/of te perfectioneren. Daarnaast is er een Online Jurylid en Online Fysiotherapeut beschikbaar op het Platform. Een heel virtueel team dat jouw een boost geeft om te groeien met turnen dus!

Q: Wat gebeurd er met de turnpunten die ik al verdiend had?
A: De turnpunten die je tijdens de challenge verdiend hebt blijven gewoon staan. Je kunt dus verder gaan met het uitvoeren van turnopdrachten en sparen voor leuke beloningen.

Q: Kan ik het even proberen?
A: Door de Challenge weet je natuurlijk precies hoe het platform werkt. Maar we hanteren altijd een niet-goed, geld-terug garantie. Dat betekent. Ben jij aan de slag gegaan met het turnster platform, maar besluit je binnen 14 dagen dat het toch niets voor je is? Dan krijg je zonder moeilijk gedoe je investering terug.

Met het introductieaanbod krijg je toegang tot alle trainingsprogramma`s en de extra tools voor turnsters. De extra tools bestaan uit stap-voor-stap video`s en tips om turnelementen thuis te verbeteren, je lenigheid te verbeteren en betere vormspanning te krijgen. En we hebben diverse turnspellen ontwikkeld die je samen met andere familieleden of vriendinnen kunt uitvoeren om deze saaie tijd door te komen.

Klik hier om je aan te melden voor het introductie aanbod

Ik vind het turnster platform erg leuk! Met het platform kan ik veel turnskills oefenen. Ik kan ook wat moeilijkere elementen een beetje oefenen. Het is ook leuk dat je punten kan scoren en leuke beloningen dan kan aanvragen. Dat motiveert ook. Het is zeker een aanrader. Ik ben er blij mee en ik denk dat jij dat ook zal zijn. – Zoë & ouders

Reageer