We hebben er alweer een sport-/ schoolweek op zitten, maar we hopen dat jullie een fijne meivakantie achter de rug hebben.
Via deze weg willen we jullie nog even attenderen op de nieuwsbrief die op vrijdag 30 april is verstuurd.  Hoewel er verschillende hulpvragen in stonden, hebben we hierop nauwelijks reactie gehad.

Graag brengen we daarom de volgende punten even opnieuw onder de aandacht:

  • Contributieverhoging
    Per 1 juni zal de contributie met 8% verhoogd worden. Deze indexatie is op de algemene ledenvergadering voorgelegd en heeft toestemming gekregen
  • Hulp gezocht wedstrijweekend Dames Turnen 11 en 12 juni
    Op 11 en 12 juni organiseren wij de toestelfinales voor turnen dames. Hiervoor hebben wij gedurende twee dagen diverse vrijwilligers nodig. We hopen op veel aanmeldingen zodat we het kunnen opdelen in dagdelen en niemand lang aanwezig hoeft te zijn. We zoeken onder andere mensen die helpen met toestellen klaar zetten, na afloop weer opruimen, maar ook mensen bij de entree voor innen entreegeld, catering, muziekbediening en bijvoorbeeld jurymeisjes.
  • Koekactie
    Zoals ook op de algemene ledenvergadering is medegedeeld is dat we door onder andere corona voor een financiële uitdaging staan. Daarom proberen we via verschillende wegen extra inkomsten te genereren en dit jaar doen we dat weer met de koekactie. Deze is reeds gestart, maar het aantal bestellingen valt nog wat tegen. Heb jij al rondgevraagd wie er voor de vereniging een koek zou willen bestellen en zo de vereniging wil helpen? Dit kan nog tot en met 31 mei!Lees hier de volledige nieuwsbrief terug met ook aanvullende informatie op de punten hierboven
  • PS met de jeugdsponsoractie van de Poiesz Supermarkten hebben we €951,- verdiend. Hartelijk dank voor jullie inzet en support hiervoor!

met vriendelijke groet,
Turnstad Groningen