Binnen Turnstad Groningen hebben we een selectie in het turnen voor zowel meisjes en jongens, dames en heren. Voor de selectie word je uitgenodigd. Wanneer op je turnles blijkt dat je heel goed bent vraagt de train(st)er of je een keer wil meedoen bij de selectie. Dat betekent dat je mee kan gaan trainen, maar dat er ook iets meer discipline van je verwacht wordt. We investeren immers meer tijd in je om je te helpen je goed te ontwikkelen en je prestaties ook op wedstrijden te kunnen laten zien. Ben je nog heel jong dan kan je gedurende het hele seizoen doorstromen naar de kikkerkweek. Ben je wat ouder dan nodigen we je uit voor een testmoment. Dit is 1 a 2x per seizoen (altijd in het voorjaar en soms ook in het najaar)

Op deze pagina vind je het laatste nieuws aangaande turnen dames, maar ook het lesrooster van alle groepen die we in deze discipline hebben.

Lesrooster 2023/ 2024

Nagenoeg alle lessen worden gegeven in de turnhal: sportcentrum Europapark, Helperpark 306 te Groningen. Voor lessen waarvan de locatie afwijkt is specifiek aangegeven waar deze worden gegeven.

Table Plugin

Laatste nieuws