“In verband met de huidige maatregelen omtrent het Corona virus is het helaas niet mogelijk om uitvoering te geven aan het nijntje beweegdiploma en de peutergroep 2-4 jaar.  De voorschriften zijn dat het alleen om deelnemers gaat en dat er geen volwassenen bij de lessen aanwezig mogen zijn. Voor deze leeftijdsgroep is dat helaas niet te realiseren, want normaliter zijn ouders aanwezig. Tevens vinden wij een buitenlocatie niet overzichtelijk genoeg om alle deelnemers in het zicht te houden. Mede om veiligheidsredenen stellen we deze lessen dus nog even uit. Voor de kleutergroepen gaan de lessen wel door en zal er een maximum aantal deelnemers gesteld worden aan de lessen. Proeflessen zijn daarom op dit moment helaas niet mogelijk”

Voor de allerkleinsten bieden wij peuter- en kleutergym. Gymnastiek is één van de beste sporten om de motoriek van je kind te verbeteren. Basiselementen als springen, vallen, opstaan, rollen en evenwicht komen aan bod. Dit bieden wij dan ook op diverse momenten aan. Peutergym is er voor kinderen van 2-3 jaar, kleutergym is voor kinderen van 3-6 jaar. Op deze pagina vind je het laatste nieuws aangaande peuter- en kleutergym, maar ook het lesrooster van alle groepen die we hebben.

Vanaf maart 2019 bieden wij in samenwerking met SKSG,  Huis voor de Sport Groningen, Alfa-college Sport en Bewegen en de KNGU het nijntje beweegdiploma aan.  Lees meer

Op 5 maart 2020 start er weer een nieuwe cursus van 15 lessen op de donderdag in Gravenburg

Laatste nieuws

Lesrooster