Turnstad Groningen heeft een acroafdeling. De lessen vinden plaats op de maandagavond in de dojo van sportcentrum Europapark en op de zaterdagmiddag in de turnhal van sportcentrum Europapark.

Bij de acrogym word je gekoppeld aan partners om een duo of trio te vormen. Acrogym is dan ook geen individualistische sport, maar een teamsport.  Bij onze acrogym verwachten we een gymnastische achtergrond. Onze Acroafdeling doet mee aan wedstrijden en heeft daarmee het karakter van selectielessen en niet de vrijblijvendheid van recreatielessen.

Omdat het een teamsport is kan er gedurende het seizoen niet ingestroomd worden. In het voorjaar organiseren we een instroomtest of open lessen. Bij interesse vragen we je aan te melden voor proeflessen dan zetten we je op de uitnodigingslijst!

Laatste nieuws

Acro

Afscheid Jessica

Afgelopen maandag moesten de acromeiden afscheid nemen van één van hun trainsters. Jessica gaat voor haar studie een aantal maanden in Brussel wonen. Wij wensen haar heel veel plezier, maar zullen haar stiekem wel een Lees verder

 

Lesrooster