Ik ben Daphne Veldman en ik probeer het mooiste uit mijn leven te halen. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en daar stop ik hart en ziel in.

Van jongs af aan ben ik al bezig met velerlei vormen van organisatie. Dat vind ik leuk en daar ben ik ook goed in. Ik ben secuur en accuraat en vind het heerlijk om de schakel te zijn tussen verschillende partijen en iedereen een onbezorgde dag te bezorgen vol beleving. Voor het laatste maakt het niet uit of het een festival, evenement of een vakbeurs betreft. Ik zet bij ieder evenement mijn schouders eronder om er een succes van te maken.

Zo zet ik mijn eigen projecten op, maar ben ik ook in te zetten als projectleider. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden of borrelen er al interessante ideeën? Voor een vrijblijvend gesprek of een gewoon een kennismaking kan je me bereiken op het volgende nummer +316 144 315 74.

Je kan ook even op mijn Linkedin kijken voor een impressie van alle projecten die ik inmiddels heb mogen doen.