Controleer je spam box over de lessen en geef wijzigingen door aan de ledenadministratie

Beste ouder(s), verzorger(s) en leden,

Gister heb ik diverse belletjes, whatsappjes en mailtjes ontvangen van mensen die vroegen of de lessen doorgingen.

NEE; alles is in ieder geval gecancelled t/m 31 maart (zie https://turnstadgroningen.nl/geen-wedstrijden-activiteiten-en-lessen-van-13-maart-t-m-31-maart/).

Bij de meesten zat dit bericht in de Spam/ ongewenste emailbox. Doordat wij in grote getalen mailen (1400 leden) worden we sneller gekenmerkt als spam. Ook als je ons als “gewenst” hebt gemarkeerd. En daarbij door de fusie hebben we nieuwe emailadressen die wellicht nog niet door een ieder worden herkent. (spam box op de telefoon geeft niet altijd alle berichten aan, log je in op een laptop of pc zie je het soms wel).

Mocht je in de spam geen bericht van ons hebben ontvangen dan kan dat betekenen dat wij niet over de juiste gegevens beschikken. Daarom de vraag aan een ieder. Ga je verhuizen, krijg je een nieuw telefoonnummer of een nieuw emailadres, geef dit dan door aan ledenadministratie@turnstadgroningen.nl

Dit is ook belangrijk voor de lessen. Als er in de les wat gebeurd met je kind en wij hebben een onjuist telefoonnummer dan kunnen wij ouders niet bereiken. Hebben wij een verkeerd emailadres, dan krijg je geen mailtjes die specifiek de les van je zoon/ dochter of van jezelf aangaan. Incasso gaat bij de meesten automatisch, maar kan deze niet geint worden dan krijg je een herinnering per mail. Als je die mails dus mist heb je na een herinnering een incassobureau achter je aan. Gezien ons grote ledenaantal en besparing van kosten zenden wij niks per post, alles digitaal! Wij hopen dat jullie wijzigingen daarom altijd doorgeven.

Check bij twijfel of een les doorgaat ook altijd onze website! Daar staat het ook (meestal) op.

Wanneer er veranderingen zullen zijn omtrent de getroffen maatregelen rondom Corona dan zullen we jullie z.s.m. berichten.

Wanneer je overige vragen hebt dan kan je je vraag richten tot de verenigingsmanagers;

Selectiegroepen/ Turnhal; Daphne Veldman; verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl

Recreatiegroepen/ Algemeen; Irene Thoman; communicatie@turnstadgroningen.nl  (06-36292324)

 

Reageer