De lessen worden altijd door bevoegde leiding gegeven, we selecteren iedereen op lesgeefervaring en licenties. En worden eventueel geholpen door assistenten. Graag stellen we je onze leiding en assistenten voor. In het lesrooster staat aangegeven welke lessen door welke train(st)er wordt gegeven.

Binnen Turnstad Groningen is het mogelijk je op te leiden tot assistent en trainer. Dat is wat ons betreft een win-win situatie want wij hebben extra handen in de les en voor jou is het een leuke ontwikkeling.
Wanneer je een assistentendiploma hebt behaald kan je zelfs een vergoeding krijgen voor de lessen die je geeft, mits er nog geen andere betaalde assistent op de les is en de les wel voldoende gevuld is met leden voor de financiële haalbaarheid.
Wil je ook assistent 1 worden (vanaf 10 jaar) of assistent 2 (vanaf 12 jaar) of doorleren tot leiding (vanaf 16 jaar)? mail dan naar verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl voor meer informatie. Wie weet heb jij over een aantal jaren ook wel je eigen groepen binnen Turnstad Groningen!

Leiding

Table Plugin
Assistenten

Table Plugin