Turncup Groningen

Wanneer:
6 juli 2019 hele dag
2019-07-06T00:00:00+02:00
2019-07-07T00:00:00+02:00
Waar:
Sporthal Hoogkerk
Zuiderweg 70

Let op! Aanmelding Turncup kan tot uiterlijk (morgen) 10 mei!

Als leuke afsluiting van het jaar, organiseren we een onderlinge wedstrijd voor alle recreatieleden van K&V en GVAV Rapiditas.

Waar en wanneer:
Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 6 juli in de sporthal aan de Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Jouw wedstrijd zal een aantal uren duren. We kunnen nu nog niet zeggen of je ’s morgens of ’s middags aan de beurt bent. Dat hangt af van het aantal kinderen dat zich op gaat geven. Hierover krijg je later nog meer informatie.

De wedstrijddag:
Het wordt een recreatieve wedstrijd voor zowel de meisjes als de jongens. Je gaat op verschillende toestellen de oefeningen laten zien die je hebt geleerd in de les. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van andere leuke sporten binnen onze verenigingen. Kortom, genoeg te beleven.

Opgave en kosten:
Als je mee wilt doen, dan kan je je opgeven via het aanmeldformulier op de website van Kracht & Vriendschap Groningen. Het inschrijfformulier vind je onderaan deze tekst. Deelname is gratis.

Opgeven kan tot uiterlijk 10 mei!

Kleding:
Het is niet verplicht om KV kleding aan te hebben, maar turnkleding/ turnpakje is zeer gewenst.

Vrijwilligers gevraagd:
Deze wedstrijddag kan niet doorgaan zonder ouders die ons willen helpen met de organisatie. U kunt dan denken aan de volgende taken: een toestelploeg voor het zware werk, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen, mensen voor de catering, begeleiden van de kinderen, bedienen van de muziek, bij de entree zitten, etc. Dit jaar zoeken we ook weer ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag. Als u ons een dag(deel) zou kunnen helpen, dan zijn wij (en alle turn(st)ers) u zeer dankbaar. Bij het aanmelden van uw kind (via bovenstaande link) voor de wedstrijd kunt u aangeven of u ons wilt helpen als vrijwilliger. Samen maken we er een superleuke wedstrijddag van!

Met vriendelijke groet,
De commissie TurnCup Groningen
Suzan, Erzsi, Naomi en Priscilla

Reageer