Ieder jaar wordt er een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor alle recreatieve turners en turnsters van Turnstad Groningen.

Waar en wanneer
Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 15 juni in de sporthal aan de Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Jouw wedstrijd zal een aantal uren duren. We kunnen nu nog niet zeggen of je ‘s morgens of ‘s middags aan de beurt bent. Dat hangt af van het aantal kinderen dat zich op gaat geven. Hierover krijg je later nog meer informatie.

De wedstrijddag
Het wordt een recreatieve wedstrijd voor zowel de meisjes als de jongens. Je gaat op verschillende toestellen de oefeningen laten zien die je hebt geleerd in de les. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van andere leuke sporten binnen onze verenigingen. Kortom, genoeg te beleven.

Opgave en kosten
Als je mee wilt doen, dan kan je je opgeven via het aanmeldformulier op de website.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze tekst. Deelname kost 7,50 euro per persoon en is te betalen via de webshop. LET OP: je aanmelding is alleen geldig als we zowel een aanmeldfomulier als de betaling hebben ontvangen. 

Opgeven kan tot uiterlijk 1 mei VOL=VOL

Daarnaast vragen wij 1 euro per volwassene die komt kijken bij de wedstrijd. Deze zijn zowel online verkrijgbaar via deze link of ter plaatse te koop bij de ingang van de wedstrijd. LET OP: koop je jouw kaartjes online, bewaar uw mail bevestiging dan goed! Deze dien je te tonen bij binnenkomst.

Kleding

Het is niet verplicht om verenigingskleding aan te hebben. Wel wordt er verwacht dat je geschikte turnkleding draagt.

Vrijwilligers gevraagd

Deze wedstrijddag kan niet doorgaan zonder ouders en misschien broertjes en zusjes die ons willen helpen met de organisatie. Je kan dan denken aan de volgende taken:  een toestelploeg voor het zware werk, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen,  mensen voor de catering,  begeleiden van de kinderen, bedienen van de muziek, bij de entree zitten, etc.  Dit jaar zoeken we ook weer ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag.  Als je ons een dag(deel) zou kunnen helpen, dan zijn wij (en alle turn(st)ers) je zeer dankbaar. Bij het aanmelden van je kind (via onderstaande formulier) voor de wedstrijd kan je aangeven of je ons wilt helpen als vrijwilliger. Samen maken we er een superleuke wedstrijddag van!

Met vriendelijke groet,

De commissie TurnCup Groningen

 

De betaling kan je via de webshop doen: https://turnstadgroningen.nl/product/deelname-turncup/