Onderstaande informatie gold voor de turncup als afsluiting van het seizoen 2020/2021. Voor de nieuwe turncup zal informatie te zijner tijd volgen.

Beste ouders, verzorgers en leden,

Op 10 april heeft de gymnastiekbond besloten alle wedstrijden voor dit seizoen te annuleren. Het is moeilijk in te schatten of we na 6 april weer voorzichtig aan de slag mogen of juist verder op slot gaan. Dat geeft veel onzekerheid en de puzzel om alle wedstrijden te verzetten wordt er alleen maar ingewikkelder op.

Een andere belangrijke reden is dat hoe langer er niet getraind wordt, hoe groter de kans op blessures is, als bij aanvang van de trainingen dit direct weer vol actief wordt opgepakt voor de wedstrijden.

Deze laatste reden zien wij als een belangrijk punt om de Turncup uit te stellen. Zelfs als we na 6 april weer les mogen geven zal er veel uitval zijn vanwege pasen, de meivakantie, velen willen meedoen aan de avondvierdaagse, hemelvaart, pinksteren en dan is het sneller 6 juni dan een goede voorbereiding nodig heeft. De wedstrijd wordt georganiseerd om iedereen een (kleine) succesbeleving mee te geven en op deze manier kan dat niet gegarandeerd worden.

We zijn nu aan het inventariseren wanneer de Turncup wel doorgaan kan krijgen, maar dat zal pas weer in het nieuwe seizoen zijn. Zodra daar informatie over is, zullen we dat gelijk melden.

We hopen bij deze jullie voldoende te hebben geinformeerd. We vinden het zelf ook erg jammer deze maatregel te moeten nemen, maar hopen op jullie begrip.
mede namens de commissie Turncup
verenigingsmanagers & bestuur Turnstad Groningen

Het begint inmiddels traditie te worden: Als leuke afsluiting van het jaar, organiseren we een onderlinge wedstrijd voor alle recreatieleden van Turnstad Groningen.

Waar en wanneer
Deze wedstrijd zal gehouden worden op zaterdag 6 juni in de sporthal aan de Zuiderweg 70 in Hoogkerk. Jouw wedstrijd zal een aantal uren duren. We kunnen nu nog niet zeggen of je ‘s morgens of ‘s middags aan de beurt bent. Dat hangt af van het aantal kinderen dat zich op gaat geven. Hierover krijg je later nog meer informatie.

De wedstrijddag
Het wordt een recreatieve wedstrijd voor zowel de meisjes als de jongens. Je gaat op verschillende toestellen de oefeningen laten zien die je hebt geleerd in de les. Tussen de wedstrijden door zijn er demonstraties van andere leuke sporten binnen onze verenigingen. Kortom, genoeg te beleven.

Opgave en kosten
Als je mee wilt doen, dan kan je je opgeven via het aanmeldformulier op de website van Kracht & Vriendschap Groningen.  Het inschrijfformulier vind je onderaan deze tekst. Deelname kost 7 euro per persoon en is te betalen via de webshop. LET OP: je aanmelding is alleen geldig als we zowel een aanmeldfomulier als de betaling hebben ontvangen.

Opgeven kan tot uiterlijk  10 april

Kleding

Het is niet verplicht om verenigingskleding aan te hebben, maar wel turnkleding. 

Vrijwilligers gevraagd

Deze wedstrijddag kan niet doorgaan zonder ouders en misschien broertjes en zusjes die ons willen helpen met de organisatie. Je kan dan denken aan de volgende taken:  een toestelploeg voor het zware werk, maar ook mensen die wegwijzers en informatie ophangen,  mensen voor de catering,  begeleiden van de kinderen, bedienen van de muziek, bij de entree zitten, etc.  Dit jaar zoeken we ook weer ouders met een EHBO-diploma die EHBO willen zijn op deze dag.  Als je ons een dag(deel) zou kunnen helpen, dan zijn wij (en alle turn(st)ers) je zeer dankbaar. Bij het aanmelden van je kind (via onderstaande formulier) voor de wedstrijd kan je aangeven of je ons wilt helpen als vrijwilliger. Samen maken we er een superleuke wedstrijddag van!

Met vriendelijke groet,

De commissie TurnCup Groningen

Aanmelding Turncup Groningen
DD-MM-JJJJ
Op welke dag turnt je kind?
Op welke tijd start deze les voor je kind?
:
Wil je helpen als vrijwilliger?
Hoe lang wil je helpen als vrijwilliger? *
Voorkeur vrijwilligerstaak
In het kader van gemeenschappelijk belang van de vereniging mogen wij op beeldmateriaal maken van de wedstrijden. Dit delen wij op onze website en sociala media zoals Facebook & Instagram. Er kan ten alle tijden aangegeven dat een foto met je kind verwijderd moet worden. Neem daarvoor contact op met verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl *

Helaas is betaalsysteem even uitgeschakeld vanwege verandering van bankrekeningnummer door fusie. 
Je kan wel het aanmeldformulier invullen en dan sturen wij een mailtje zodra de betaling voltrokken kan worden
De betaling kan je via de webshop doen: https://turnstadgroningen.nl/product/deelname-turncup/

Hier de oefenstofkaarten vinden zodat je ook thuis je oefening verder kan leren: