Aangescherpte maatregelen in verband met het coronavirus

Beste ouders,verzorgers en leden

We willen u in deze brief informeren over aangescherpte maatregelen die wij invoeren op de lessen van Turnstad Groningen.

Het bestuur heeft met ingang van vandaag de maatregelen aangescherpt: Als er sprake is van klachten die overeenkomen met klachten die horen bij het coronavirus, zoals hoesten en verhoging en/of griep, is het dwingende advies: uw kind ziekmelden en thuis laten en contact opnemen met de huisarts voor overleg.
Indien uw kind al op de lessen is, kunt u gebeld worden met het dwingende verzoek uw kind op te halen en contact op te nemen met uw huisarts. Indien nodig, wordt contact gezocht met ouders en het verzoek gedaan om broertjes/zusjes van het kind met griepklachten ook thuis te laten, in afwachting van de ontwikkeling van de klachten. Ouders houden de vereniging op de hoogte (zie onderstaande contactgegevens)

Nu het coronavirus ook in Drenthe en Groningen is gemeld, neemt de kans toe dat kinderen en/of medewerkers van Turnstad Groningen besmet raken met het coronavirus. Wij handelen naar de regelgeving vanuit de RIVM. We blijven de ontwikkelingen nauwlettend volgen en houden u op de hoogte.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de verenigingsmanager
Daphne Veldman
0614431574
Verenigingsmanager@turnstadgroningen.nl

Reageer